XS
SM
MD
LG

Radnik ''guraju'' iz Japana

Na Fejsbuk stranici OK Radnik iz Bijeljine danas je objavljeno da je klub dobio generalnog sponzora i to iz Japana. Saopštenje objavljujemo u potpunosti:

Radnik-Kakehashi

Postoji stara istočnjačka pouka koja kaže "kad ti je najteže, probudi se i toga dana daj svoj maksimum. Za ostalo je zadužena sudbina."

U prošloj sezoni krenulo je naopako sve što može da krene. Bez opravdanog razloga drastično nam je smanjen budžet, nestalo je sponzora, gomilali su se dugovi, trenirali smo u hladnim dvoranama, utakmice u kojima smo bili domaćini igrali smo u Ugljeviku, počela je pandemija korone, prekinuta je sezona, samovoljom moćnika prebačeni smo u niži rang takmičenja, osuo se igrački kadar...

I onda smo odlučili da damo svoj maksimum.

Okupili smo grupu ljudi koja voli Radnik i voli Bijeljinu, vratili dugove, iskoristili igrače koje nam je korona ostavila u Bijeljini, počeli da treniramo 7 puta sedmično, okrenuli se našim mladim nadama. Ponovo smo angažovali vrhunskog stručnjaka Milana Đuričića, osvajača evropskih i svjetskih medalja za mlađe kategorije sa reprezentacijom Srbije, da svojim znanjem pomogne u vraćanju na staze uspjeha. Sve se u ovoj sezoni brižljivo planira, mjeri i nagrađuje. Počeli su da se javljaju i novi, ne sponzori, nego prijatelji odbojke, Radnika i Bijeljine. Sve kockice odjednom su se složile. Od kluba kojeg su igrači napuštali, postali smo klub kojeg svakodnevno kontaktiraju igrači koji žele da nose plavi dres.

I onda, kao šlag na tortu, dolazi i vijest iz zemlje izlazećeg sunca: naš sugrađanin, uspješni Bijeljinac u Japanu, Мladen Jović, humanista koji je u mnogo navrata pomagao razne akcije i pojedince u rodnom gradu, postaje član naše uprave. Razgovori, iako puni emocija, bili su kratki i plodotvorni.

U novoj sezoni, zvaćemo se Radnik-Kakehashi, sarađivati sa ovom veoma uspješnom IT kompanijom i promovisati je u zemlji rođenja njenog direktora, prije svega čovjeka, humaniste i rodoljuba.

Sudbina, šta drugo...


Gradiška 2 : 3 Gacko
Drina 3 : 0 Crvena zvijezda
Tempo 3 : 0 Jahorina
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Radnik 12 12 0 35
2 Tempo 11 9 2 28
3 Crvena zvijezda 13 6 7 18
4 Gacko 10 5 5 14
5 Drina 10 4 6 12
6 Gradiška 10 3 7 10
7 Jahorina 12 0 12 0