XS
SM
MD
LG

Kapitenska traka Kristijana Ronalda na humanitarnoj aukciji

Kristijano Ronaldo

Meč Srbije i Portugala odigran je prije tri dana, "orlovi" se spremaju za novi izazov, ali o Kristijanu Ronaldu se i dalje priča. Njegov potez na kraju utakmice da baci kapitensku traku nezadovoljan suđenjem sada dobija sjajnu ljudsku priču!

Naime, Ronaldo je bio bijesan što Portugalu nije priznat gol u posljednjem minutu utakmice na stadionu "Rajko Mitić", čime je meč Srbije i šampiona Evrope okončan 2:2.

Ronaldo je iz revolta bacio kapitensku traku i napustio teren, a sada će ta kapitenska traka biti prodata na humanitarnoj aukciji!

Sva sredstva prikupljena od aukcije biće namijenjena za liječenje šestomjesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca.

Kako se navodi u saopštenju Fondacije "Zajedno za život", jedan dežurni radnik na stadionu uzeo je traku sa terena i odlučio da je donira, kako bi se pokrenula humanitarna aukcija koja može da odjekne fudbalskim svijetom.

Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije i za njegovo liječenje potrebno je 2.500.000 evra. Porodica nažalost nema uslova da sama sakupi ova sredstva, pa se obratila širokoj javnosti za pomoć.

Za razliku od šaljivog oglasa o prodaju Ronaldove kapitenske trake, koji je poslije meča kružio internetom, ovoga puta, nažalost, nije šala, prenosi Mondo.ba.