XS
SM
MD
LG

U petak kreće finale plej ofa za prvaka Republike Srpske

Radnik Bijeljina

Odbojkaško prvenstvo Republike Srpske u konkurenciji seniora ulazi u samu završnicu, u Bijeljini u petak kreće prvi finalni meč plej ofa za prvaka i plasman u klupsku elitu bh odbojke.

U finalu, snagu će odmjeriti dvije ekipe koje su u dosadašnjem toku prvenstva pokazale i najviše sastavi Radnika i Tempa.

Igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećoj odlučujućoj utakmici prednost domaćeg terena biće na strani Radnika.

Semberci su sa prvog mjesta "utrčali" u doigravanje za prvaka, a ligaški dio prvenstva završili su jedini bez poraza, sa skorom 12:0 i očekivano sa 2:0 u pobjedama prko Gacka plasirali su se u veliko finale te sa optimizmom i vjerom u svoje snage nadaju se najboljem.

Ekipa iz Ražljeva,"skockana" je za najviši domet, silno je i pojačana sa nekadašnjim reprezentativcima, Dušan Banjo Perišić, Bojan Novokmet, Drago Teodoreović, Miloš Ćulibrk i kao drugoplasirana ušla je u plej of i lagano sa 2:0 u pobjedama preko Obudovca zakazala je veliki okršaj sa sportskim rivalom iz Bijeljine.

Biće to strašan susret, karte su otvorene, ekipe se dobro poznaju, čak 5 bivših igrača Radnika sada nosi dres Tempa.

Motiva ima na pretek, ulog je veliki te jedni i drugi obećavaju veliku borbu sa vjerom da do slavlja mogu stići, a prava je šteta što se finalna serija igra bez prisustva publike.

Utakmica u Bijeljini na rasporedu je 16. aprila sa početkom u 19,00 sati i 30 minuta uz direktan prenos na Fejzbuk stranici Odbojkaški klub Radnik Bijeljina i na portalu Moja Bijeljina.

Meč će suditi Ljiljana Jovanović iz Mrkonjić Grada i Veselin Drobnjak iz Modriče, a delegat - kontrolor biće Predrag Antunović iz Banja Luke.