XS
SM
MD
LG

Slavija gostuje kod Radnika na startu plej ofa: Da se predstavimo u što boljem svjetlu

Foto Vaske

Košarkaši Slavije iz Istočnog Sarajeva će u prvom meču polufinala plej ofa Prve lige Republike Srpske gostovati kod najbolje ekipe regularnog dijela sezone, bijeljinskog Radnika.

Sokolovima nije bio prioritet ulazak u plej of i borba za elitni rang, međutim sada kada su se tu našli, svakako da će dati sve od sebe da to i ostvare. Ipak, i ako ne uspiju nije smak svijeta i ima naredna sezone.

- Iskoristićemo priliku da se pokažemo u što boljem svjetlu. Mislim da je ekipa Radnika favorit, zasluženo su bili prvi, međutim mi ćemo uložiti sve. Plej of je specifičan, teško je bilo šta predvidjeti, ali ja se nadam dobrom, rekao je u najavi utakmice za naš portal trener Slavije, Aleksandar Damjanović.

U ligaškom dijelu sezone ekipe su slavile gostujuće pobjede, prvo je Radnik slavio u Istočnom Sarajevu 62:55, a onda je prošlog vikenda Slavija u Bijeljini slavila 59:55, te tako i obezbijedila plej of. Damjanović očekuje neku sličnu utakmicu kao i ove, tvrdu, ne baš lijepu za oko i na mali broj poena.

- Vjerovatno će to biti neka slična utakmica tim koje smo već odigrali. Plej of sa sobom nosi određenu dozu pritiska, nisu to utakmice kao u regularnom dijelu sezone, ali vjerovatno će biti nešto slično. Sigurno je da to neće biti lijepa utakmica za oko, kao i da će biti vjerovatno na mali broj poena.

U jednu od najbitnijih utakmica sezone Slavija ulazi kompletna.

- Trebali bismo da budemo u kompletnom sastavu. Imali smo nekih problema sa povredama tokom sedmice, ali na posljednjem treningu smo svi bili i ja se nadam da ćemo i biti svi spremni i zdravi za utakmicu u Bijeljini.

Utakmica Radnik BN - Slavija igra se u subotu od 17.00, uz direktan prenos na Youtube kanalu KSRS.