XS
SM
MD
LG

Darko Rakočević završio u čačanskoj bolnici

Darko Rakočević - foto: lična arhiva

Koliko je stresan trenerski posao mogli smo se uveriti gledajući prenos utakmice između Mladosti i TSC-a. U toku prvog poluvremena treneru domaćih Darku Rakočeviću je pozlilo i u poluvremenu kolima hitne pomoći prevežen u Dom zdravlja u Lučanima. Kako mu se stanje pogoršalo prebačen je na odeljenje neurohirurgije čačanska bolnice. Za sada je u stabilnom stanju, oseća još posledice, ima vrtoglavicu, bez drugih propratnih simptoma. U toku dana treba da uradi skener glave i ostalu dijagnostiku, kaže se u saopštenju lučanskog superligaša.

Pozvali smo trenera Rakočevića i doznali da je u pitanju problem sa centrom za ravnotežu, i očekuje da posle medicinskih pretraga sutra, ili prekosutra bude pušten na kućno lečenje. Najverovatnije sledi mu duža pauza i mirovanje, daleko od stresne trenerske klupe. 

Rakočević je preuzeo Mladost u 25. kolu i napravio neverovatan niz uspešnih rezultata, tako da su Lučanci trenutno na sedmoj poziciji, daleko od opisane zone. Rakočevića će na klupi zameniti prvi pomoćnik Dragiša Žunjić.