XS
SM
MD
LG

Keops pobjedom krenuo u odbranu trofeja, Veterani Slavije slavili na startu

Keops

Utakmicama prvog kola u grupama C i D nastavljen je Memorijal "Boško Vujadin" u Kasindolu. 

U prvoj utakmici večeri Kompex je savladao sa 3:2 Auto salon SKS. Poveo je Kompex već u prvoj minuti utakmice golom Ljube Dilberovića, a to je, ispostaviće se, bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U prvoj minuti nastavka Željko Vasović pogađa za 1:1. Posljednji period utakmice donosi preokrete. Prvo Nebojša Glogovac pogađa za potpuni preokret SKS-a, ali Kuzmanović vraća stvari na početak i izjednačuje na 2:2.  Konačnih 3:2 postavlja u 39. minutu utakmice Miloš Košarac i donosi pobjedu Kompexu.

Veterani Slavije su u drugoj utakmici dominirali nad Pekarom Zlatno zrno u prvom poluvremenu, ali je Zlatno zrno isto tako imalo svoje šanse, pogađalo je dva puta okvir gola, a odlično je branio i Dragan Macan na golu Veterana Slavije kroz čitavu utakmicu.  Odigrali su Sokolovi na iskustvo, već u 7. minuti imali su 3:0 golovima Branislava Arsenijevića, Bojana Regoje i Nemanje Kreštalice. Mirko Čampara preko čitavog terena u posljednjoj minuti prvog dijela pogađa za 4:0, a Marko Pandurević smanjuje u narednom napadu na 4:1.  U drugom poluvremenu Veterani pokušavaju da smire igru, ali im Pekara Zlatno zrno u samom finišu uspjeva zaprijetiti. Prvo na 4:2 smanjuje Dejan Debelnogić, ali Bojan Govedarica još jednim golom preko pola terena vraća na 5:2. Sa dva gola u samom finišu meča Janjić i Zimonjić smanjuju na 5:4, ali vremena za potpuni povratak nije bilo, pa su Veterani Slavije pobjedom krenuli u turniru.

Posljednji osvajač turnira, ekipa Keopsa, pobijedom je krenula u odbranu trofeja. Savladali su sa 2:1 Kafe Andiamo koja se jako dobro predstavila u prvom kolu. Keopsa je u vodstvo doveo Nemanja Pušara, prednost je uduplao Marko Tešanović, da bi Petar Perišić smanjio na 2:1 u 35. minutu, ali to je bilo dovoljno samo za konačan rezultat utakmice.

Za kraj večeri ostala je još jedna izjednačena utakmica. Sastali su se KMF Željeznica i Namještaj po mjeri Frgi, a Frgi je slavio pobjedu od minimalnih 1:0 golom Mladena Perovića. Bila je ovo izuzetno borbena utakmica, sjevale su šanse pred oba gola i prava je šteta što je viđen samo jedan pogodak.

 

KOMPEX – AUTO SALON SKS 3:2  (1:0)
Sudije: Nikola Tešanović i Nemanja Vujadin
Strijelci: 1:0 Dilberović 1, 1:1 Vasović 21, 1:2 Glogovac 30, 2:2 Kuzmanović 33, 3:2 Košarac 39
Žuti kartoni: -

KOMPEX: Maslovarić, Radović, Sukara, Košarac, Tadić, Prorok, Šehovac, Kuzmanović, Kukljev, Andrić stariji, Andrić mlađi, Dilberović

AUTO SALON SKS:  Jamina, Vasović, Gojković, Glogovac, Vučinić, Mišović, Simanić, Domazet

VETERANI SLAVIJE – PEKARA ZLATNO ZRNO 5:4 (4:1)
Sudije: Nikola Tešanović i Nemanja Vujadin
Strijelci: 1:0 Arsenijević 3, 2:0 Regoje 4, 3:0 Kreštalica 7, 4:0 Čampara 20, 4:1 Pandurević 20, 4:2 Debelnogić 26, 5:2 Govedarica 35, 5:3 Janjić 38, 5:4 Zimonjić 40
Žuti kartoni: -

VETERANI SLAVIJE: Macan, Regoje, Đerić, Radovanović, Damjanović ,Kreštalica, Grubačić, Čampara, Arsenijević, Govedarica

PEKARA ZLATNO ZRNO: Pajević, Pandurević, Minić, Debelnogić, Zimonjić, Bjelica, Janjić

KEOPS – KAFE ANDIAMO  2:1 (1:0)
Sudije: Nikola Tešanović i Nemanja Vujadin
Strijelci: 1:0 Pušara 11, 2:0 Tešanović 29, 2:1 Perišić 35
Žuti kartoni:  Lalić (Kafe Andiamo)

KEOPS: Divčić, Ćeha, Otović, Purković, Šćepanović, Blažić, Tešanović, Pušara, Grabovac, Samardžić, Bjelica, Vitković

KAFE ANDIAMO: Janković, Mičić, Tomašević, Perišić, Ercegovac, Lalić, Tešanović, Bičvić

KMF ŽELJEZNICA – NAMJEŠTAJ PO MJERI FRGI  0:1 (0:0)
Sudije: Nikola Tešanović i Nemanja Vujadin
Strijelci: 0:1 Perović 36
Žuti kartoni: Vidaković, Mičić (Namještaj po mjeri Frgi)

KMF ŽELJEZNICA: Dragović, Tepavčević, Golijanin, Mišović, Vitković, Glavaš, Dimić

NAMJEŠTAJ PO MJERI FRGI: Stojanović, Frganja, Marković, Perović, Mičić,Milinković, Vidaković

Veterani Slavije

Kompex