XS
SM
MD
LG

Doček za Anastasiju i Draganu

Građani Zvornika dočekali su večeras uz bakljadu Anastasiju Bošković i Draganu Јovanović koje su u boksu na Evropskom juniorskom prvenstvu u Gruziji u dresu Srbije osvojile dvije bronzane medalje.

Trener Bokserskog kluba "Obilić" iz Zvornika Mirko Ždralo zahvalio je za doček i naglasio da su Anastasija Bošković, Dragana Јovanović iz Zvornika i Đina Miletić iz Čačka u reprezentaciji Srbije osvojile tri bronzane medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u boksu, koje je održano u gruzijskom gradu Tbilisiju.

- Ovo je istorijski uspjeh naših djevojaka, što nije slučajno jer radom dokazujemo da imamo potencijal i da pravimo velike šampione - rekao je novinarima Ždralo i podsjetio da je Dragana Јovanović iz Novog Sada prešla u Zvornik da živi i da trenira u "Obiliću".

Јovanovićeva je rekla da je za nju ovo bilo četvrto evropsko prvenstvo na kome je postigla veliki uspjeh.

- Mislim da sam mogla i bolje, ali se nadam da ću na narednom evropskom prvenstvu postići još bolji uspjeh - rekla je ona.

Boškovićeva je istakla da osvojena bronzana medalja za nju predstavlja dodatnu motivaciju da nastavi sa jačim treninzima.

- U tom smislu veliki su mi planovi za budućnost, a jedna od najvećih želja je da se plasiram na Olimpijske igre - rekla je Boškovićeva.