XS
SM
MD
LG

Održan sastanak u FSRS, pozivnice u ponedjeljak

Boris Udovičić, Goran Đujić, Tomo Marić, Ognjen Valjić, Slavko Basara i Rodoljub Petković

Pozivnice za 11. izdanje manifestacije “Dan fudbala Republike Srpske” koja će biti održana u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci u četvrtak, 17. marta s početkom u 14 časova biće poslane u ponedjeljak, a očekuje se oko 250 gostiju i zvanica koji će uveličati ovu svetkovinu. 


Na današnjem sastanku u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske predstavnici organizatora FSRS i Sportskog žurnala dogovorili su redoslijed poteza koji treba još da se povuku kako bi organizacija bila na najvišem nivou do sada, a u svijet poslana slika ljubavi prema fudbalu. Očekuje se dolazak prijatelja iz regiona, ali i predstavnika nacionalnih saveza nastalih raspadom nekadašnje Jugoslavije.
-Želim u prvom redu da se zahvalim agenciji “Euforija” i Borisu Udovičiću koji su u kratkom vremenu pripremili pozivnice za manifestaciju, tako će one već u ponedjeljak otići na razne destinacije. Pored toga imamo još mnogo posla, a prvi put od ove godine novinari koji budu pratili manifestaciju biće akreditovani. Hoćemo sve da podignemo na još viši i profesionalniji nivo – istakao je Ognjen Valjić, generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske.
Idejni tvorac manifestacije novinar i pisac Tomo Marić predvodiće stručni žiri koji će donijeti odluke vezano za laureate za 2021. godinu čija imena će ući u istoriju fudbala Republike Srpske.
-Nakon sastanka na kojem smo definisali sve organizacione potrebe i radnje koje treba da preduzmemo sljedeći korak je sastanak žirija koji će odlučivati o najboljim pojedincima za 2021. godinu. Na redu su liste kandidata za nagrade. Ta imena zasigurno su obilježila minulu godinu, a poslije godine pauze zbog pandemije korona virusa, ponovo će se na na našoj svečanosti naći zvanice i prijatelji što je veliki uspjeh i pobjeda fudbala – rekao je Tomo Marić.
Na sastanku su prisustvovali još Slavko Basara, novinar Sportskog žurnala, Goran Đukić, administrativac u FSRS i Rodoljub Petković koji je od 1992. do 2017. godine obavljao funkciju generalnog sekretara FSRS.