XS
SM
MD
LG

Pazarci na oproštaju od regularnog dela prvenstva dočekuju Kruševljane

Trener Novog Pazara, Tomislav Sivić - foto: facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Novi Pazar je pre pauze zabeležio pobedu u Subotici, prvu posle skoro četiri meseca posta. To mu nije donelo boljitak, jer su i dalje poslednji sa 22 boda, dva manje od Metalca na 15. mestu. Poslednji meč u regularnom delu ligaškog takmičenja, u Novom Pazaru, odigraće sa Napretkom, koji se nalazi na osmoj poziciji sa 34 boda.

Na koferenciji za štampu novinarima su se obratili trener Tomislav Sivić i igrač Mustafa Mujezinović.

- Pod stalnim smo pritiskom zbog rezultatskog imperativa. Osvežili smo se i malo pojačali rad. Spremamo se za jednu vrlo bitnu utakmicu protiv dobre i iskusne ekipe Napretka, predvođene priznatim i poznatim trenerom (Zoran Milinković). Kod nas je ista meta, isto odstojanje. Pobeda i ništa drugo - optimista je trener Tomislav Sivić, koji neće moći da računa na požutelog Lončara i Pavišića, ali tvrdi da će momci koji će ih zameniti dati isto takav doprinos.

Mustafa Mujezinović, ofanzivni vezista, bio je strelac na poslednjoj utakmici protiv Spartaka ŽK.

- Očekuje nas teška utakmica. Iako smo domaćini, moramo dati sve od sebe i biti maksimalno skoncentrisani. Nadamo se dobrom rezultatu. Što se tiče Super lige, prednos u odnosu na Premijer ligu Bosne I Hercegovine, gde sam igrao, je prisutna VAR tehnologija. Kada je kvalitet u pitanju, lige su tu negde - ocenio je Mujezinović.