XS
SM
MD
LG

Proleter jači za iskusnog Ninkovića, Ilića i B. Jovanovića

FK Proleter, Novi Sad - foto: instagram.com/fkproleterofficial

Proleter nastavlja da vodi tešku bitku za goli život i svaki bod im je preko potreban. Trenutno imaju dva boda viška u odnosu na prvi tim koji se seli u niži rang i tri manje od ekipe iznad crte. U Lučanima su osvojili bod velik kao kuća, dovoljan za veće samopouzdanje i optimizam pred duel sa Radnikom na Karađorđu. Za razliku od njih, Surduličani se nalaze na deobi prva tri mesta, sa dovoljnom zalihom u odnosu na konkurente, među kojima se nalaze i Novosađani.

.Velikom borbenošću, igrajući u fokusu na kraju su bili nagrađeni u Lučanima, smatra trener Dušan Bajić.

- Radnik je čvrsta takmičarska ekipa, koja pozadi igra tvrdo i disciplinovano, i beleži dobre rezultate u nastavku prvenstva. Imaju dobru tranziciju i igrače koji mogu na individualni kvalitet da pobegnu i reše utakmicu. Tu pre svega mislim na Milovanovića, Stošića, Dimitrova, Babića. Za goste može biti veliki hendikep odsustvo Mitoševića, za koga je teško naći zamenu - zapažanja su Bajića.

Slanobarci će biti jači za iskusnog Ninkovića, Ilića i B.Jovanovića, dok je za mladog reprezentativca Tomovića sezona završena zbog teže povrede kolena (meninskus).