XS
SM
MD
LG

FSRS: Zbogom prijatelju i brate

Milan Đuričić

Fudbalski savez Republike Srpske na svojoj zvaničnoj internet stranici uputio je telegram saučešća porodici Đuričić i Fudbalskom savezu Srbije povodom smrti istaknutog trenera Milana Đuričića. Populareni Đumi je jedan dio trenerske karijere proveo u Republici Srpskoj, a bio je učesnik seminara za trenere Saveza iz Banjaluke.
U telegramu saučešća Fudbalskog saveza Republike Srpske piše:

 


"Tužna vijest iz bratske Srbije koja je stigla danas nije ostavila nikog ravnodušnim u Republici Srpskoj i njenom fudbalu. Preranim odlaskom Milana Đuričića izgubili smo velikog prijatelja i brata, čovjeka koji je cijenio i poštovao Republiku Srpsku, naš Savez i sve ljude.
U fudbalu Republike Srpske naš Đumi je ostavio dubok trag, a uvijek bio je odličan sagovornik na svaku temu, čak i kada ga je opaka bolest savladala, bio je na usluzi za sve za šta smo mu se obratili.
Zauvijek nas je napustio dobar čovjek, odličan stručnjak i brat koga ćemo vječno da pamtimo kao istinskog prijatelja Fudbalskog saveza Republike Srpske. Neka ti je vječno Carstvo nebesko prijatelju Milane Đuričiću
Fudbalski savez Republike Srpske s dubokom tugom porodici Đuričić, ali i Fudbalskom savezu Srbije izražava iskreno saučešće povodom smrti Milana Đuričića."