XS
SM
MD
LG

Održana sjednica Inicijativnog odbora za 30. rođendan FSRS

Detalj sa sastanka Inicijativnog odbora

Vico Zeljković predsjedenik Fudbalskog saveza Republike Srpske predsjedavao je sastankom Inicijativnog odbora za obilježavanje jubileja – 30 godina postojanja i rada FSRS. Članovi ovog tijela definisali su spisak zvanica za svečanu Akademiju koja će biti održana u petak, 16. septembra 2022. godine s početkom u 14 časova u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci.

 


-Već danima vlada veliko interesovanje za našu proslavu koju moramo da održimo na visokom nivou, višem nego što je to bio posljednji “Dan fudbala Republike Srpske” po kojem smo postali prepoznatljivi. Sve ono što je bilo dobro sa posljednje manifestacije u Banskom dvoru želimo da iskoristimo za organizaciju slavljeničke Akademije. Iza nas su tri decenije ponosa, a ispred nas beskonačnost i vjerujemo da će svi iz Banjaluke tog 16. septembra otići prezadovoljni svojim kućama uz nezaboravna sjećanja – rekao je Vico Zeljković koji se nalazi i na čelu Organizacionog odbora za proslavu jubileja FSRS.
Pozivnice su već krenule na razne destinacije i biće podijeljene u narednih nekoliko dana…
-Većina ljudi koje smo pozvali bili su oduševljeni i odmah potvrdili dolazak u Banjalucu na svečanost Saveza. Biće ovo i istorijska svečanost na kojoj će biti dodijeljena i priznanja zaslužnima za afiraciju Saveza i nesebičnu podršku. Imamo dovoljno vremena, ali i još mnogo posla, nakon utvrđenog spiska na redu je izrada priznanja, ali i pisanje samog scenarija Akademije – rekao je Rodoljub Petković koji je od osnivanja Saveza pa sve do 2017. godine bio na poziciji generalnog sekretara Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Sportski žurnal