XS
SM
MD
LG

Braća Radulović se spremaju za Svjetsko prvenstvo

Odlične pripreme u Rijeci

Kikboks reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se sa mini priprema u Rijeci gdje su trenirali četiri dana spremajući se za Svjetsko prvenstvo za kadete i juniore u Italiji.

Među reprezentativcima su i dva člana T-Combaat tima iz Istočnog Sarajeva, braća Nikolaj i Lazar Radulović. Sa njima je bio i trener Bojan Teletina, koji se zahvalio domaćinu na gosprimstvu.

- Pripreme su bile organizovane i isplanirane na najbolji mogući način, uz veliki broj zabavnih, ali i mukotrpnih treninga. Zahvaljujemo se Senadu Ćatiću, Beću Durdžiću, Grgi Grgiću na odličnom programu, kao i domaćinu iz Rijeke, Branku Fibingeru koji nam je ustupio prostore i teren za treniranje, kao i svim hrvatskim klubovima i trenerima, Jastrebarsko, Planet Sport, Sušak, Ivanić klub i drugi, koji su učestvovali na kampu sa svojim najbooljim borcima i osvajačima mnogih svjetskih i evropskih takmičenja, rekao je Bojan Teletina po povratku iz Rijeke.

Pripreme se sada nastavljaju u Istočnom Sarajevu u svojoj dvorani.

- Mi ćemo u matičnom klubu ovih petnaestak dana raditi istim kontinuitetom i pokušati da najbolje izvučemo od braće Radulović na prvenstvu svijeta. Od srca se zahvaljujem ovim momcima na predanom zalaganju tokom čitave godine, kako na prethodno osvojenim takmičenjima, tako i na mukotrpnim pripremama za prvenstvo svijeta. Ponosan sam što sam na čelu našeg kluba, ovih momaka, kao i svih naših članova koji su rame uz rame uz Raduloviće.