XS
SM
MD
LG

˝Brđani˝ eksirali ˝šumadijski čaj˝ u nadoknadi

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Igrao se 65. minut kada je najzad viđen gol, na asistenciju Lučića dobro se snašao Tomović i iz blizine bocnuo loptu preko nemoćnog Mladenovića za vođstvo Čukaričkog. Vrlo brzo Kragujevčani vraćaju rezultat u egal, Činedu je najzad strelac. Prethodno mu je Evandro glavom spustio loptu na peterac, te je stasitom Nigerijcu preostao lakši deo posla, da ubaci loptu u mrežu iz neposredne blizine.
Šumadinci za svoju hrabru igru bivaju nagrađeni u 81. minutu, Zorić, otprilike sa penaltika, loptu šalje glavom u donji levi ugao nadskočivši Drezgića. Čukarički se ne miri sa porazom, a Lučić u 90. minutu posle centaršuta Rogana šalje loptu pod prečku. Velika tri boda kojim Čukarički ostaje u trci za treće mesto doneo je Docić u 6. minutu nadoknade vremena kada je sa ivice kaznenog prostora loptu od stative smestio u gol za konačnih 3:2. Sledeće, 22. kolo, na programu je za vikend kada Čukarički ide u goste Crvenoj Zvezdi, dok Radnički igra u Kragujevcu, a protivnik mu je Javor Matis.

ČUKARIČKI - RADNIČKI (KG) 3:2 (0:0)

STADION. FK Čukarički. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Stojanović Andrija. POM.SUDIJE: Harmat Atila i Rijavec Nikola. STRELCI: Tomović 65, Lučić 90. i Docić 90+6.min (Čukarički), Činedu 72. i Zorić 81.min (Radnički Kg). ŽUTI KARTONI: Kovač i Sisoko (Čukarički), Pecelj, Vidović i Miličić (Radnički Kg).
ČUKARIČKI: Belić, Rogan, Stevanović, Ivanović (Tomović), Adžić (Janković), Pankov, Sisiko, Badamosi (Aganspahić), Drezgić, Ovusu (Lučić), Kovač (Docić).
RADNIČKI (KG): Mladenović, Vlajković, Zorić, Činedu (Ponjević), Čolović (Milunović), Ivanović, Pecelj, Vidović, Mitrović, Srnić (Miličić), Evandro (Jovanović).