XS
SM
MD
LG

Zeljković u Banjaluci ugostio ambasadora Slovačke

Roman Hloben i Vico Zeljković

Vico Zeljković, predsednik fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH nastavio je međunarodne aktivnosti, upriličio je u Banjaluci radni sastanak sa Romanom Hlobenom, ambasadorom Slovačke u Sarajevu i njegovim zamenikom Patrikom Turošikom.

 


-Krajem marta, reprezentaciju BiH očekuje gostovanje u Slovačkoj u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Sa ambasadorom Slovačke u BiH, Njagovom ekselencijom Romanom Hlobenom, razgovarao sam o organizaciji ovog gostovanja, ali i o utakmici ovih reprezentacija koja će biti odigrana u novembru u Bosni i Hercegovini. Osim predstojećih kvalifikacionih utakmica, jedna od tema razgovora bila je i mogućnost kapitalnih ulaganja u fudbal u BiH – rekao je prvi čovek fudbala u BiH Vico Zeljković.
Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar FS BiH gospodin Adnan Džemidžić, a već u sredu predsednika Zeljkovića očekuje nova aktivnost u Zagrebu gde će prisustvovati sahrani legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića koji je preminuo 8. februara dva dana pre svog 88. rođendana i sastaće se sa fudbalskim partnerima iz regiona.