XS
SM
MD
LG

FS Republike Srpske podržao humanitarni Vaskršnji koncert za Kosovo i Metohiju

Goran Đukić

Večeras je u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci održan humanitarni Vaskršnji koncert za pomoć djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji u organizaciji Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji i Udruženja “Beli Anđeo”. Nastupile su vokalne grupe „Kamenički biseri“ iz Kosovske Kamenice i “Beli Anđeo” iz Banjaluke. 

 


Prikupljena sredstva na koncertu biće usmjerena za opremanje Dnevnog centra “Podrži me - 9. januar” u Kosovskoj Mitrovici, koji je izgradio Odbor na čelu sa predsjednikom Miloradom Arlovom koji se zahvalio institucijama i pojedincima što su podržali ovaj projekat i Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji. Posebne riječi zahvalnosti gospodin Arlov je uputio i na adresu Fudbalskog saveza Republike Srpske i predsjednika Vice Zeljkovića.

Želim da se zahvalim Fudbalskom savezu Republike Srpske i predsjedniku Vici Zeljkiviću na doniranim sredstvima i pomoći, ne samo u opremanju Dnevnog centra “Zaštiti me  9. januar", već i velikoj podršci fudbalskim klubovima i Fudbalskom savezu u našoj južnoj pokrajini. Saradnja Saveza i Odbora bila je plodonosna i patriotska, a biće i u narednom periodu, jer je Fudbalski savez Republike Srpske jedan od stubova nosača naše Republike, ali i velika uzdanica i nada braći na Kosmetu istakao je Milorad Arlov.

U ime Fudbalskog saveza Republike Srpske Vaskršnjem koncertu prisustvovao je Goran Đukić, referent za sportska pitanja.

-Zbog boravka u manastiru Osovica uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa nisam bio u mogućnosti da lično prisustvujem koncertu, ali je u ime FSRS i kao moj “izaslanik” bio prisutan Goran Đukić, referent za sportska pitanja. Ovom prilikom želio bih da se zahvalim predsjedniku Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji gospodinu Miloradu Arlovu na lijepim riječima, kao i na svemu što radi za srpski narod na Kosovu i Metohiji. U svoje lično, ali i u ime Saveza, mogu da obećam da podrška Fudbalskom savezu Kosova i Metohije i klubovima koji pripadaju ovom Savezu, te srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, neće izostati ni u budućnosti – rekao je Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.