XS
SM
MD
LG

Novak Đoković: Kao da sam kući

Foto:RTRS

BANjALUKA - Srpski teniser Novak Đoković je vidno raspoložen pred start turnira "Srpska open" u Banjaluci.

Najbolji teniser svijeta je došao nakon poraza u Monte Karlu gdje nije bio zadovoljan rezultatom.

-Bio sam već u Banjaluci nekoliko puta. Uzbuđen sam što sam ovdje, ovo je jedno od najboljih mjesta za srpske sportiste , zbog sjajne podrške koju imamo i osjećanja pripadnosti, osjećam se kao kod kuće. Prvi put sam ovdje profesionalno. Dobra stvar je što imate novu priliku za dokazivanje, nisam bio zadovoljan rezultat. Dobio sam puno podrške i emocija na dočeku, ispred hotela i na treningu. Prevazišlo je ovo moja očekivanja- istakao je Đoković

Sjajan prijem oduševio je Đokovića koji ističe da želi da uživa u momentu, piše Glas Srpske.

-Prvi put sam u Banjaluci na profesionalnom turniru. Gledaću da uživam što više. Svaki meč biće poklon za mene i ljude koji dolaze da me gledaju. Nedjelja pred nama je posebna. Pristup će biti drugačiji želim da uživam u svim momentima i van terena. U stalnoj komunikaciji sam sa ljudima. Nadam se i ljepšem vremenu da još više naroda dođe. Da slavimo praznik sporta i tenisa poručio je najbolji teniser svijeta.

On nije želio previše da govori o planovima. Jasno je da su sve njegove misli usmjerene ka grens slemovima

-Sada su mi sve misli u Banjaluci. Želim da uživam, 20 godina se bavim tenisom i malo sam se umorio od planova. Kako čovjek stari tako više cijeni sadašnjost pogotovo ove nedjelje. Znate koji su mi najveći ciljevi u karijeri- dodao je Đoković. 

Novak je otkrio i da je zadovoljan kvalitetom hrane

-U prošlom životu sam mogao da uživam u banjalučkim specijalitetima jer su oni svi sa mesom, a znate da ga ja ne jedem. Veoma sam zadovoljan svi su veoma ljubazni. Gostoljubivi su ljudi i uzbuđeni što sam ovdje. Najmanje se osjećam ovdje kao gost i želim da to ostavi najjači utisak.