XS
SM
MD
LG

Zlatni Ađulović i Jeličić borci KBV "Derventa"

Na Evropskom kik-boks kupu održanom u Sarajevu borci Kluba borilačkih vještina Derventa osvojili su dvije zlatne, srebrnu i bronzanu medalju.

Mihajlo Jeličić je, u disciplini “low kick” kategorije mlađih juniora do 51 kg u finalu, slavio nad Eldinom Gačaninom iz Sarajeva, dok je Denis Ađulović u istom uzrastu do 63,5 kg discipline K1 u finalu bio bolji od Suada Hankića iz Tešnja.

– Završne pripreme sa Denisom je odradio Slobodan Radovanović Vrle u Njemackoj, odakle Denis dolazi kod nas na treninge i na takmičenja. Svi rezultati naših boraca su dokaz da uz kontinuiran rad izrastaju u odlične borce u tvrdim ringovnim disciplinama koje samo i radimo, kaže trener Nikola Đurić.

Sergej Sidlik je u seniorskoj “low kick” kategoriji do 75 kg, nakon maestralne polufinalne borbe i pobjede nad predstavnikom iz Srbije, pružio lošu partija u finalu i zabilježio poraz rezultatom 2:1 od Amara Fetahovića iz podgoričke Budućnosti.

Božana Nešković je među starijim juniorkama do 56 kg poražena u polufinalu kategorije “low kick”, koja nije njena prirodna disciplina.

Na turniru u Sarajevu se takmičilo 100 klubova iz 15 država i više od 600 takmičara, dok je Arena Fight prenosila borbe uživo.