XS
SM
MD
LG

FS PSR nagradio najbolje pojedince i uručio zahvalnice

Nikola Bjeloš je najbolji igrač unutar Saveza

Fudbalski savez Područja Sarajevsko - romanijskog održao je danas redovnu godišnju Skupštinu koja je istovremeno imala i svečani karakter jer su po prvi put dodijeljena priznanja za najbolje unutar Saveza, ali i zahvalnice zaslužnima.

Nagradu za najboljeg fudbalera područnog Saveza ponio je fudbaler Slavije, Nikola Bjeloš, dok je njegov trener Bojan Regoje najbolji trener. Najbolji igrač futsala je Slobodan Elez, a najbolji sudija Stefan Tešanović. 

Najbolji fudbalski klub je FK Famos iz Vojkovića, najbolji futsal klub je KMF Željeznica Trnovo, a nagrada za poseban doprinos u razvoju omladinskog pogona otišla je u Višegrad za Drinu HE.

Nagradu za infrastrukturni razvoj dobio je FK Romanija, a specijalno priznanje pripalo je najvjernijim navijačima Slavije, Sokolovima.

Posebna priznanja uručena su Draganu Prtvaru, Davoru Ristoviću, Radomiru "Lali" Berjanu, Branislavu Tešanu- Heći, Risti Trivunu, Zdenki Bradonjić, Željko Ćuzulanu, a posthumno su priznanja dobili Ilija Ćirjanić i Momčilo Vujičić.

Našem portalu pripala je plaketa za medijsku podršku aktivnostima FS PSR, dok je specijalno priznanje uručeno Fudbalskom savezu Republike Srpske.