XS
SM
MD
LG

SU "Drinić" po notama reprezentativca Arnautovića osvojio Pojeznu

Sportsko udruženje "Drinić", predvođeno Davorom Arnautovićem, Dejanom Pavlovićem, Stefanom Rakićem i Danijelom Ružičićem članovima šampiona Premijer futsal lige BiH KMF Radnik iz Bijeljine, te Draganom Verićem i domaćim igračima Pivaš i Duspara, osvojila je prvo mjesto na 2. memorijalnom turniru Miloš Evđenić u Pojezni kod Dervente.

Turnir koji je okupio 17 ekipa, a do finala su pored SU "Drinić" stigle i ekipe KBV "Derventa", te ekipa "Monobile prodaja" predvođena futsalerom KMF Doboj Enverom Buljubašićem i povremenim reprezentativcima Hrvatske Antoniom Sekulićem i Lukom Đerekom, kao i mladim bh. reprezentativcem Milošem Todorićem.

FINALE

KBV Derventa - Monobile Prodaja 0:1

KBV Derventa - SU Drinić 0:3

SU Drinić - Monobile prodaja 2:1

Davor Arnautović

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Tomislav Kovačević, najbolji strijelac Dejan Pavlović, dok je najbolji igrač Davor Arnautović.

Dejan Pavlović

1. SU Drinić 3000 KM

2. Monobile prodaja 700

3. KBV Derventa 300 KM

Pored novčanih nagrada koje je obezbjedio organizator, otac tragično stradalog mladića sve tri ekipe nagradio je dodatno sa 200 KM.

Tomislav Kovačević

Turnir je okupio igrače iz Broda, Dervente, Banjaluke, Doboja, Bijeljine, te Tuzle odakle je stigla sjajna ekipa predvođena golmanom Bekirom Hodžićem, bivši bh. reprezentativac koji danas igra u Slovočkoj, te dvojac tuzlanske Slobode Mehmed Ramić i Amir Zulić.

Inače, za turnir je vladalo dobro interesovanje ekipa, imajući u vidu da je bilo 20 prijavljenih, ali su zbog podudaranja termina ranijih turnira morali odogoditi dolazak.

2. mjesto

Organizator turnira bio je FK "4. jul" iz Pojezne i Mjesna zajednica Pojezna, uz generalnog sponzora grad Derventa i podršku šire privredne zajednice.

3. mjesto

1. KRUG

Pećić Komerc - Monte Karlo 3:1

Liješće - SU Drinić 0:3

KBV Derventa - Kafe Femili 3:1

Osinja - Grega 2:5

Monobile prodaja - Kafe picerija Kobra 4:1

La Vujke Pizza and Pie - Monobile Transport 1:7

Kafe Ginis - Termo Aleksić Vučko 2:2 pen. 5:4

Auto škola Dumonjić - DM Montaža Brod 0:2

Futsal tim Pojezna - slobodna ekipa

2. KRUG

Futsal tim Pojezna - KBV Derventa 0:2

SU Drinić - Pećić Komerc 2:2 pen. 5:3

DM Montaža Brod - Monobile Transport 2:1

Kafe Ginis - Monobile prodaja 0:6

Grega - slobodna ekipa

Polufinale

Grega - Monobile prodaja 0:3

SU Drinić - DM Montaža Brod 3:1

KBV Derventa - slobodna ekipa