XS
SM
MD
LG

Održana sjednica Komisije za reorganizaciju omladinskih liga

Detalj sa sastanka Komisije

Posebna komisija, imenovana od strane Fudbalskog saveza Republike Srpske, zadužena za reorganizaciju omladinskih liga BiH i Republike Srpske održala je danas sastanak u Banjaluci, na kojem su doneseni određeni zaključci vezano za lige juniora, kadeta, pionira i predpionira u narednoj sezoni 2023/24.

 

 

-U mnogim stvarima, i za sastav mnogih liga, približili smo stavove i donijeli zaključke, ostale su pojedine dileme koje, objektivno, u ovom trenutku nismo mogli da otklonimo. To ćemo uraditi na narednom sastanku, a onda će tijela saveza da donesu konačnu odluku po pitanju sastava omladinskih liga za sezonu 2023/24. Izuzetno sam zadovoljan činjenicom da u radu ove Komisije učestvuju i predsednici područnih saveza koji na najbolji način prezentuju problematiku iz svojih područja i praktične prepreke s kojima se suočavamo – istakao je Dejan Lukendić, generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Na današnjem sastanku u Banjaluci jedino nisu prisustvovali predstavnici Područnog Fudbalskog saveza Trebinje. Oni će biti upoznati sa zaključcima koji su doneseni na ovom skupu, a jedan od njih je da imaju i oni svoju ligu na “jugu” i da primjene “model” Područnog saveza Istočno Sarajevo.