XS
SM
MD
LG

U srijedu otvoreni trening reprezentacije Srbije na Palama

У паљанској љепотици дворани "Пеки" сутра отворени тренинг одбојкашке репрезентације Србије

Женска сениорска одбојкашка репрезентација Србије, одржаће сутра у паљанској љепотици дворани "Пеки" од 17,30 часова отворени тренинг за публику, а улаз је слободан. Тако ће паљански љубитељи спорта, а и шире имати јединствену прилику да актуелним првакињама свијета, вицешампионкама Европе и трећепласираним на Олимпијским играма 2021. пруже подршку, пожеле срећу да остваре спортске амбиције и да им Пале као и до сада буду "таличне" у предстојећим такмичењима.

Сениорке Србије четврти пут обављају припреме у Палама, а под водством селектора, Ђованија Гвидетија 17 одбојкашица од 17. до 28. јула спрема се за 33 Европско првенство и квалификације за ОИ 2024.

Репрезентација Србије играће на 33. ЕП 2023. у А групи у Генту са Белгијом, Словенијом, Пољском, Украјином и Мађарском, а одиграће се од 15. августа до 3. септембра у Белгији, Немачкој, Италији и Естонији.

Одбојкашице Србије у квалификацијама за ОИ 2024. налазе се у групи А са Kином, Доминиканском Републиком, Холандијом, Kанадом, Чешком, Мексиком и Украјином, игра се од 16. до 24. септембра у Kини, а првопласирана два састава избориће визу за највеће такмичење на планети.