XS
SM
MD
LG

Džajić: Ovo je veliki trenutak!

Dragan Džajić, predsjednik FS Srbije FOTO: FSS

Predsjednika Fudbalskog saveza Srbije legendarnog Dragana Džajića poslije utakmice sa Crnom Gorom u Beogradu okružili su brojni prijatelji i saradnici, a on je bez velikih riječi, i razumno, ekskluzivno za naš portal, komentarisao utakmicu kojom je Srbija došla na korak do plasmana na Evropsko prvenstvo poslije 24 godine pauze, prvi put pod sadašnjim imenom.

 


-Ovo je veliki trenutak za srpski fudbal, bilo je teško, ovo su posebne utakmice gde jedan detalj odlučuje o konačnom epilogu. Na našu sreću odigrali smo zrelo, dobro i iznad svega požrtvovano i izborili vrednu pobedu. U miru sve treba analizirati i u pozitivnoj atmosferi dočekati utakmicu protiv Bugarske u Leskovcu na kojoj treba da krunišemo ove kvalifikacije – rekao je Džajić. 
Inače, cijela Republika Srpska, a pogotovo Banjaluka, urnebesno su pozdravili trijumf reprezentacije Srbije uz konstataciju – reprezentacija Crne Gore nije za potcjenjivanje i da ima poseban kvalitet.
-Ja sam uvek verovao u Republiku Srpsku, kao što je i ona u mene. I znam da je Republika Srpska uvek uz svoju reprezentaciju – konstatovao je Dragan Džajić uz srdačan pozdrav sabraći preko Drine.