XS
SM
MD
LG

Na Urijama sajam omladinskog fudbala i talenata

Talenti na Urijama

Fudbalski klub Radnik Urije organizovaće od 10. do 12. novembra ove godine peti međunarodni dkečiji fudbalski festival “Trofej Urije Prijedor” na kojem će nastupiti 11 klubova u dvije kategorije, dječaci rođeni 2013. i 2015. godine. Nastupiće više stotina dječaka i djevojčica, a za najbolje ekipe obezbjeđenje su nagrade, pehari, diplome i medalje.

 


-Tradicionalno organizujemo naš festival već pola decenije i na taj način širimo prijateljstva jer je fudbal taj koji gradi mostove sportskog rivaliteta, ali i približavanja različitosti, odnosno sklapanja raznih drugarstava. Ugostićemo ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i mi iz Republike Srpske… Želimo u javnost da pošaljemo sliku drugarstva i prijateljstva i Prijedora kao grada koji je otvoren za sve. To može samo fudbal. Na Urijama se ne okupljaju samo vazduhoplovci i padobranci iz regiona već i fudbaleri, i to oni najmlađi - istakao je Slaviša Kralj u ime organizatora “Trofej Urije Prijedor”, koji je u minulih godina širom regiona sklapao mnoga poznanstva i prijateljstva.
Na priloženom raspisu turnira čitaoci našeg portala mogu da vide koji će sve timovi nastupiti na ovogodišnjem “Trofeju Urije Prijedor”… 
Nema sumnje da će ovo da bude svojevrsni sajam omladinskog fudbala i talenata.

Raspis Trofeja Urije Prijedor