XS
SM
MD
LG

Leotar drugi u Sarajevu

Vaterpolisti Leotara

Vaterpolo klub "Leotar " iz Trebinja, selekcija 2010. godiste  i mlađi, osvojio je drugo mjesto na međunarodnom turniru " Torpedo Kup 2023 " koji je proteklog vikenda odigran u Sarajevu.

U konkurenciji ekipa " Lokomotiva " ( Skoplje ), " Mladost " ( Sarajevo ),  " Mladost "   ( Herceg Novi ), " Torpedo " ( Sarajevo ), ekipa Leotara je osvojila drugo mjesto uz samo jedan poraz protiv Mladosti iz Bijele koja je ujedno jedna od najboljih ekipa mlađih kategorija u  prvenstvu Crne Gore .

Vaterpolista Leotara Vasilije Ðuzelovic je od strane sudijskog dvojca ocjenjen kao najkorisniji igrac turnira, a u ukupnom zbiru najbolji igrac turnira je Luka Novičić iz Bijele, dok je najbolji strijelac sa 30 golova Niko Zloković koji je takođe  iz bijeljanske Mladosti.

Drugo mjesto na turniru u Sarajevu osvojili su : Vukašin Ðurić, Vasilije Ðuzelović, Ivan Kurtović, Stefan Tamindžija , Zarije Miladinović (c), Pavle Bašić, Aleksa Bovan, Matija Runjevac, Stefan Glavaš, Uroš Dursun. Trener: Nikola Lješkovic

Ovim uspjehom Leotar je nastavio sa dobrim rezultatima za mladje selekcije , gdje postaje jedna od vodećih ekipa na drzavnom nivou u ovome uzrastu.