XS
SM
MD
LG

Savo Milošević: Kome smeta Hamulić?

Savo Milošević

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Savo Milošević danas je saopštio spisak od 27 imena na koje računa u martovskim utakmicama.

Zmajevi će 21. marta dočekati Ukrajinu u polufinalnoj utakmici baraža za Evro, a Milošević je na spisak za ovaj meč uvrstio i Saida Hamulića.

Na pitanje novinara zašto se odlučio za njega, a nije za Sinišu Stevanovića, Milošević je bio direktan.

- Što se tiče Hamulića, ja već sada imam utisak da neki imaju nešto protiv tog momka, ali jednostavno ne mogu svi biti na spisku, ja ne znam situaciju u kojoj su svi igrači igrali u tom momentu. To je nemoguće, rekao je Milošević i nastavio: 

- Taj momak je na osnovu onog što sam vidio u prethodnim utakmicama imao fenomenalan odnos, na posljednjoj utakmici bio je jedan od naših najboljih momaka, mlad momak koji može u budućnosti donijeti dobre stvari, ali ima tu još igrača, evo Tahirović koji je takođe mlad. Moramo se baviti njima, moramo da ih pomognemo, a ne samo da ih odstranimo i precrtamo. To je moje razmišljanje. On ima kvalitet koji možda nije kvalitet koji će donijeti prevagu i razliku u odnosu na neke igrače, ali može pomoći u određenim momentima u igri i napraviti problem svakoj ekipi. On je fenomenalan momak, ima fenomenalan odnos i zašto bih ga precrtao, poručio je Milošević.