XS
SM
MD
LG

Hercegovci izabrali čelnike Područnog fudbalskog saveza Trebinjaudbalskog

Vico Zeljković je prijedlog Područnog fudbalskog saveza Trebinje za predsjednika fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH, a Žarko Laketa je reizabran za predsjednika ovog područja.

To je odlučeno na izbornoj sjednici Skupštine ovog područja koja je održana u Trebinju, a pored Lakete Izvršni odbor PFS Trebinje još sačinjavaju: Zoran Ćosović (potpredsjednik), Rajko Mičeta, Bojan Mrković, Nikola Lisov, Konstantin Katana i Duško Vujičić.

U Nadzornom odboru su: Dalibor Stupić, Željko Popović i Rajko Milinić, u Disciplinskoj komisiji: Mišo Rončević, Čedomil Mucović i Stefan Bokić, a u Apelacionoj: Velibor Bodiroga, Miroslav Đurašković i Dejan Popović.

Za Skupštinu Fudbalskog saveza Republike Srpske predloženi su: Duško Vujičić, Dejan Mihić, Velibor Bodiroga i Radoslav Vukasović, a zamjenski članovi su Konstantin Katana i Tomislav Stajić.

Za članove Izvršnog odbora FSRS iz ovog područja predloženi su:  Rajko Mičeta, Radenko Vasiljević, Tomislav Stajić i Konstantin Katana. Za Disciplinsku komisiju FSRS predložen je Miljan Rundić, a za Apelacionu Tihomir Kuduz. Za Skupštinu FS BiH prijedlog PFS Trebinje su Tomo STajić i Milan Tomanović, za člana Izvršnog odbora Žarko laketa.

Tihomir Kuduz je predložen za Disciplinsku komisiju FS BiH, a Miloš Šiljegović za Apelacionu.