XS
SM
MD
LG

Nevesinje spremno za Željeznicu

Nevesainje

Bivši prvak Republike Srpske, KMF Nevesinje, u nedelju od 19 časova, biće domaćin ekipi KMF Željeznica iz Trnova u drugom meču polufinalne serije play-offa za prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer futsal ligu BiH naredne sezone.

Prva utakmica ove serije odigrana je protekle subote u I. Sarajevu, a meč koji je u potpunosti opravdao očekivanja završnice prvenstva riješen je penalima. Nakon regularnih 3:3, više sreće u penal lutriji imala je ekipa Željeznice koja vodi 1:0.

Polufinale se igra na dvije pobjede, a serija se sada seli u Nevesinje.

Nevesinjski prvoligaš igra veoma uspješnu sezonu. Iako su svoje ciljeve i ambicije već ispunili, žele da do kraja daju sve od sebe i ostvare što bolji rezultat. Sada im je želja da uz pomoć publike ostvare pobjedu u nedelju i izjednače seriju, te zakažu majstoricu u I. Sarajevu koja će rješavati putnika u finale Prve futsal lige Republike Srpske.

Nema sumnje da nevesinjske ljubitelje futsala očekuje jedan sjajan duel dvije veoma kvalitetne i iskusne ekipe.

Iz KMF Nevesinje pozivaju sve svoje navijače, simpatizere, sugrađane i prijatelje kluba da ih podrže u nedelju do 19:00h u SD „Nevesinjka“ kako bi ostvarili pobjedu u polufinalnoj seriji i zakazali peti, a treći u ovoj seriji, duel sa Željeznicom u aktuelnoj sezoni.