XS
SM
MD
LG

Orsato svirao kraj!

Daniele Orsato / Tviter

Daniele Orsato, slavni italijanski sudija, u suzama je okončao sinoćnji meč polufinala Lige prvaka između PSG-a i Borussije Dortmund. 

Tako Orsato nije uspio da zadrži suze nakon posljednjeg zvižduka utakmice između francuskog i njemačkog velikana, budući da je bio ganut zbog toga što je revanš polufinala, kako sada stvari stoje, bio posljednji meč koji je sudio u Ligi prvaka u karijeri.

Bila je ovo 56. utakmica koju je Orsato sudio u najjačem evropskom klupskom takmičenju, a označila je i kraj njegovog evropskog putovanja koje je započeto 2012. godine, barem što se tiče klupskog nivoa, jer će Italijan ovog ljeta biti angažovan na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Posljednji zvižduk je Orsato oglasio gestom koji je bio nešto dramatičniji nego obično, jer je značio kraj njegove karijere u Ligi prvaka. Odmah nakon toga, Italijan je stavio ruke na oči i ostao je nekoliko sekundi zbunjen na terenu.

Nakon što su mu se pridružili njegovi saradnici, uslijedio je kolektivni zagrljaj i pozdrav sa velikom emotivnošću, a kako je sve to izgledalo, pogledajte na fotografijama ispod teksta.

image

 
 Twitter

image

 
 Twitter

image