XS
SM
MD
LG

Zoran Kašćelan nije više trener Borca

Foto/ ABA

Doskorašnji trener Borca Zoran Kašćelan, nakon više od 2 sezone provedene u Borcu i oko 110 nastupa uklubu, svoj angažman će potražiti u nekoj drugoj sredini.

- Malo je riječi kojima bismo mogli iskazati prije svega ljudsku a nakon toga i profesionalnu zahvalnost za sve ono što je uradio za crveno-plavi tim. Tokom boravka u Borcu osvojio je jedan KUP Republike Srpske, te se dva puta okitio srebrenom medaljom vicešampiona Bosne i Hercegovine. Uprava kluba je prezadovoljna Kašćelanovim odnosom prema Borčevom grbu, te podizanjem reputacije i imidža kluba u javnosti u toku prethodne dve sezone. Zoran je kao trener ,,sazrijevao " uz Borac, Borac je uz Zorana ,,rastao" kao Klub, uz veliku dozu strasti prema poslu vjerujemo da je ,,Zoka" zavolio Borac i da će ga nositi u srcu gdje god ga put odveo. Zorane, hvala ti za sve i srećno ti bilo, poručili su iz Borca.

Sigurno da za Kašćelana neće biti problem pronaći novi angažman, dosta je interesanata, a jedan od najvećih koji se pominje u posljednje vrijeme je sarajevska Bosna.