XS
SM
MD
LG

Runi iz Dvorova

FK Proleter je uviek bio rasadnik fudbalskih talenata. Ovde su ponikli i stasali mnogi fudbaleri koji su proslavili semberski fudbala. Uspešno djeluje i radi škola fudbala koja svake godine  afirmiše nekoliko fudbalskih talenata.Jedan od od onih  koji je skrenuo pažnju na sebe je 12-godišnji Dragan Vasić-Runi.
Igra na svim pozicijama u ekipi i pravi je univerzalac. Specijalnost su mu golovi. Uspešno igra obema nogama i glavom. Na mnogobrojnim turnirima je privukao pažnju raznih menadžera i njegovo ime se nalazi u notesima mnogih koji budno prate njegov  razvoj.
"Naš Runi, kako ga zovemo , po stilu igre podseća na ovog sngleskog reprezentativca.Na treninzima i u igri je disciplinovan, vredan, saigra čima služi za primer. Verujem da će se razviti u dobrog igrača," kaže njegov trener Dragan Matić koji je postao pravi "specijalista" za otkrivanje fudbalskih talenata.
"Zahvalan sam roditeljima, mojim trenerima a i navijaćima  koji mi pružaju podršku i pomoć u radu. Moje je da stalno radim, učim, i verujem da mogu uspeti.Uzor mi je Runi po kojem sam dobio nadimak," bio je kratak u izjavi ovaj mladi igrač.