XS
SM
MD
LG

Drina lider Sjevera

Danas su fudbaleri Drine odigrali utakmicu protiv Sloge Gornje Crnjalevo u Bijeljini i ubjedljivo slavili sa 4:1. Kao i u svakoj utakmici, od prethodnh šest pobjeda Drine, i u ovoj su juniori ušli ozbiljno i čvrsto.

Otvorena ofanziva na gol domaćina u Crnjalevu krenula je od samog početka, a nastavila se u toku cijele utakmi ce. Otvorena igra se isplatila i nakon prvog poluvremena Drina je vodila sa 2:0.

 U drugom poluvremenu utakmica je nastavljena istim tempom, a do kraja utakmice juniori Drine su pogađali još dva puta. Domaćini su do kraja utakmice uspjeli postići počasni pogodak za konačnih 4:1.

Damjanović je sa još jednim golom na današnjoj utakmici zasjeo na lidersku poziciju liste strijelaca u prvenstvu sa deset postignutih golova na svom kontu. Maksimović je upisao svoj prvi hettrik, a kapiten Andrić i Čirak asistencije za svoje suigrače.

 Odličnu utakmicu je još jednom odigrao prvotimac Milošević koji je sa čvrstom odbrane Drine u ovom susretu držao tok igre u rukama Zvorničana.

Zadovoljan bodovima je i trener juniora Goran Škiljević koji je o utakmici rekao:

-Ovom pobjedom sam naravno veoma zadovoljan i čestitao bih svojim igračima na jos jednoj pobjedi u nizu. Nadam se da ćemo ovako i nastaviti u sledećim mečevima koji slijede. Slogi iz Crnjaleva želim puno uspjeha u nastavku prvenstva. 

Prvi hettrik u ovoj sezoni postigao je i napadač Drine Maksimović, koji je o utakmici i golovima izjavio:

Bila je to za nas psihološki teška utakmica jer jurimo Gradinu za prvu poziciju. Po jako lošem i tvrdom terenu na samom startu odmah nismo uspjeli da uspostavimo našu željenu igru, ali onda je usljedila akcija i 19 minut za vodstvo.Trebalo nam je upravo toliko vremena da se adaptiramo na teren,nakon toga ubrzo smo postigli i drugi gol. Zahvalio bih se naravno saigračima na asistencijama, Čiraku, Andriću i Miloševiću koji su uvijek nesebični. Pored nabrojanih svi smo danas pružili maksimum i odigrali timski i zahvaljujuem se još jednom cijelom timu što su omogućili ovaj hettrik jer bez njih zasigrno ne bi bio moguć, rekao je Maksimović.

Prvotimac Milošević koji uz Damjanovića redovno bude u kombinaciji za seniorsku ekipu odigrao jje joše jedan kva litetan meč. Posebno je zanimljiva saradnja školskih drugova iz klupe u timu Drine Miloševića i Čirakakoji slove za najnesebičnije igrače u timu.

Milošević je o utakmici u Crnjalevu izjavio:

Čim smo se adaptirali na teren doobro smo otvorili utakmicu, kontrolisali smo igru i slomili protivnika već u prvom poluvremenu na kraju zasluženo pobjedili, okrećemo se Lukavcu i idemo na pobjedu, kaže uvijek skromni Milošević.

 

Juniori FK Drina Zvornik


Radnički 1 : 1 Sloga(SH)
Sloga(GC) 2 : 3 Gradina
Slaven 2 : 3 Budućnost
Napredak 2 : 0 Drina
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Gradina 27 24 3 0 75
2 Drina 27 16 4 7 52
3 Sloga(GC) 27 15 3 9 48
4 Sloga(SH) 27 14 4 9 46
5 Budućnost 27 14 3 10 45
6 Radnički 27 12 8 7 44
7 Slaven 27 9 3 15 30
8 Sloga(T) 27 6 3 18 21
9 Podrinje 27 5 2 20 17
10 Napredak (-4) 27 3 1 23 6