XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 25.12. do 31. 12. 2017.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Želja da postignete više nego što realno možete može uzrokovati trošenje energije na sportske aktivnosti koje vam samo prividno izgledaju kao mogući uspeh. Što vam neodgovara ne rešavajte na osnovu prvog impulsa jer bi neko iz vašeg bliskog sportskog okruženja mogao analizirati vaše postupke i mogao doneti pogrešne zaključke. Predstavljajte se postignutim rezultatima jer vam to u sportskoj saradnji  sa horoskopskim Blizancem, Rakom i Bikom može doneti zapaženi uspeh. Vaše sportske aktivnosti u danima tokom ove sedmice ostavljaju dobar utisak na ljude sportskog poslovanja.

Horoskopski Bikovi u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajni uspeh. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobre rezultate posebno u okviru privatnog kluba. U danima tokom ove sedmice  možete postići mnogo na sportskom planu. Ovo je vaša sedmica i dani vaših sportskih ostvarenja. Mogućnost unapeđenja vam predstoji, a zahvaljujući nekim svojim ranijim sportskim aktivnostima imaćete mogućnost prelaska u drugi sportski tim.
  

Ne odustajanje od sportskih planova horoskopskog Blizanca bi moglo dovesti  načina da svoje interese sprovede u sportska dela. Moguć nesporazum sa Lavom i Vodolijom mogao bi označiti nešto što ne bi ste želeli čuti. U danima tokom ove sedmice možete imati dosta značajnih susreta sa onima koji su sa vama nameravali sportsku saradnju. Delovaćete veoma odgovorno i nećete dozvoljavati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam.
   

Kao što uvek radite tako ćete i ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Rakove očekuje uspeh. Sportski timovi sastavljeni tokom ove sedmice imaće predispozicije ka polju sportske javnosti. Sportske aktivnosti tokom ove sedmice malo više će vas obavezati.


Lavovi fudbalskih sklonosti imaće mogućnost sklapanja sportskog ugovora. Lavovi borilačkih sportskih aktivnosti imaće uspesnih rezultata u danima tokom ove sedmice. Rezultati koje sada ostvarujete u danima tokom ove sedmice usmeriće vas ka sportskom timu ili klubu koji je poznat široj javosti. Budite spremni na promene jer ćete dobijati ponude koje će vam odgovarati i koje ne bi trebalo da propustite.
 

Rezultate ćete ostvarivati po postojećem dogovoru članova sportskog tima. U pojedinim trenutcima moraćete da delujete po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje. Neke horoskopske Device prepustiće nekom drugom isticanje, neke Device će se povući iz sportskih aktivnosti a biće i onih horoskopskih Devica koji će na terenu zaigrati kao rezervni igrači. Posvetite se malo više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane.

Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Možete biti malo manjeg zainteresovanja za sportske aktivnosti ili uzdržani ali od polovine sedmice situacija se popravlja. Imaćete mogućnost i spremnost da napravite neke značajne obrte. Delovaćete promišljeno i svaki svoj potez pažljivo ćete planirati. Ukoliko se bavite sportskim aktivnostima koje podrazumevaju dva igrača kao na primer tenis, boks,... i tome slično možete očekivati dobre rezultate.ljivo ćete planirati. 
                                                                                         
Horoskopske Škorpije u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajne uspehae. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati dobar honorar. Važno je da reagujete u pravom trenutku. U danima tokom sedmice mogućnost da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Dani tokom sedmice kroz određene okolnosti usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere.

U danima tokom ove sedmice obratite pažnju na informisanost jer vam se pruža mogućnost za bolje sportske položaje. Zabrinutost bez pravog razloga može nastati u trenutcima u kojima su prisutne emocije. Ali, ipak emocije su stvar osećanja a ne potreba za sportskim ostvarenjem. Na neki način dani tokom ove sedmice mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.

Rizik da prekršite određena sportska pravila vam može pripisati veći deo svakodnih kritika. Izvršavajte svoje sportske obaveze bez odlaganja kako bi ste izbegli konfliktna reagovanja. Biće vam povtrebno veliko strpljenje da se suzdržite u određenim zbivanjima u odnosu sa horoskopskim Blizancem i Vagom. Tamo gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo ćete se  naći u odlučujućoj ulozi. Organizujte se bolje i odredite sebi bolje sportske prioritete.

Strepnja od nečije reakcije u danima tokom ove sedmice može uzrokovati loš podsticaj ili negodovanje radi čega vas može  pratiti promenljivost na sportskom terenu. Saglasnost oko zajedničkih sportskih interesa može nastati u konsultaciji sa horoskopskim Blizancem. Od dosadašnjih sportskih aktivnosti i postignutih rezultata napravite celinu. Posvetite se malo više sportskoj disciplini u kojoj možete pokazati sposobnost koncentracije. U danima tokom ove sedmice možete biti najuspešniji u sportskim takmičenjima koja podrazumevaju logiku.

Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba u danima tokom sedmice mogućnosti postoje. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni sportsku sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti. Možete biti uspešni i u sportskom ribolovu.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović