XS
SM
MD
LG

Partizan Beograd
25.02.2018 15:00
Zemun Zemun
1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Sad Partizan piŔe saopŔtenja

26.02.2018 Administrator DC

Crno-beli se oglasili posle remija sa Zemunom (1:1) izborenog u nadoknadi vremena posle gola SaÅ”e Zdjelara Partizan je na svom terenu pred pra znim tribinama remizirao sa Zemunom (1:1), a za crno-bele je ostao sporan penal za goste koji jeĀ VučićĀ pretvorio u gol za vođstvo.

Iz Humske je usledilo saopŔtenje:

"Nakon danaÅ”nje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti.

U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenoŔću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. NaÅ”a ekipa je na danaÅ”njoj utakmici oÅ”tećena na drastičan način ā€“ dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0.

Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo, a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o Ŕampionu Srbije?

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na danaÅ”nje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na Å”tetu naÅ”eg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrÅ”tenih ruku."

FOTO: partizan.rs

Fudbal Fudbal Superliga Srbije Partizan Zemun