XS
SM
MD
LG

88 : 62
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Igokea ''zaledila'' Bosnu na -26

14.04.2018 Đ. MaleÅ”ević

KoŔarkaŔi Igokee upisali su petu pobjedu u Ligi 6 za prvaka BiH. Aleksandrovčani su na svom terenu savadali Bosnu, sa 88-62.

Igokea je dobro otvorila susret i povela je sa 7-0. Bosna je uhvatila kakav-takav ritam do kraja prvog perioda. Ipak, Igokea je prvi period dobila sa 17-13. U drugom periodu Igokea ''doddaje gas''. Odlično su funkcionisali u napadu, imali raznovrsna reŔenja a i odbrana je bila dobra. Takvom igrom Igokea je do poluvremena stekla dvocifrenu prednost i na odmor odlazi sa +14.

U trećem periodu gledali smo dobru i ravnopravnu koÅ”arku. Igokea je sačuvala svoju prednost a uspjea ju je i uvećati na +16. U poslednjem periodu na terenu je postojala samo igokea. Sjajna igra u napadu i dobra defanziva, omogućili su Igokei da slavi sa ubjedljivih +26.

Igokei je ovo definitivno bio najbolji meč otkako ih vodi Žarko Milaković. Veoma koncentrisani su bili tokom svih 40 minuta i nisu dovodili u pitanje svoju pobjedu. Takođe, izuzetno je bitno da je trener Milaković uspio i mlađim snagama pruziti dobre minute a oni su te minute jako dobro iskoristili.

Igokeu je do pobjede predvodio Jevtović sa 16 poena dok su Ljubičić, Radivojević i Šibalić postigli po 12 poena. Bosnu je predvodio Obrajan sa 16 poena i deset skokova.

Foto: ABA liga

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH-Liga za prvaka Igokea Bosna Royal
SalanGalib je ocenio igrača
zule01 je ocenio igrača
zule01 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača