XS
SM
MD
LG

84 : 57
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leo bolji od Budućnosti

03.12.2018 Trebinje Live

Ā 

U 8. kolu Prve muÅ”ke lige Republike Srpske KK "Leotar" je pobijedio KK "Budućnost BN" iz Bijeljine 88:73 (18:25, 24:14, 21:19, 25:15

U sportskoj dvorani "MiloÅ” Mrdić" viđena je prelijepa atmosfera na tribinama tokom cijele utakmice, a ton su davali rukometaÅ”i Leotara koji su zduÅ”no i iz sveg glasa tokom cijelih 40 minuta navijali za svoje drugove.

To je bila lijepa slika kakva treba i da se viđa na naÅ”im tribinama kada igrači iz drugih sportova navijaju za svoje drugove iz istog Sportskog druÅ”tva "Leotar".

Tokom prvih pet minuta rezultat je bio nerijeŔen i onda se gosti odljepljuju na 14:23. Na kraju prvih 10 minuta gosti su imali prednost od sedam koŔeva 17:25.

U drugoj četvrtini gosti su vodili sve do 16 minuta - 32:36 i tada domaćini do poluvremena prave 9:0 i preokreću rezultat u svoju korist.

Na odmor se otiŔlo sa tri koŔa prednosti za Leotar 42:39.

Treća četvrtina bila je puna prerokreta. Domaćini su vodili sve do 25 minuta, tada gosti ponovo prelaze u vođstvo i vode 51:56, ali u zadnje dvije minute igrači Dražena Šegrta ponovo preokreću rezultat u svoju korist.

Tako se u posljednju četvrtinu uÅ”lo sa prednoŔću domaćina od 63:58.

U četvrtoj četvrtini domaćini sigurno održavaju prednost od sedam, osam koÅ”eva, da bi u posljednja dva minuta podigli razliku koja je i bila najviÅ”a na utakmici, plus 15 za konačnih 88:73.

Treba istaći da je večeras kapiten Leotara Đorđe Ninković imao dabl-dabl učinak sa 15 koÅ”eva i 11 skokova.

Nakon utakmice trener Dražen Šegrt rekao je da je ona bila veoma teŔka za njegove momke i izuzetno su poŔtovali ekipu iz Bijeljine koja je sastavljena od iskusnih i mladih igrača.

"Jako mi je drago Å”to su moji momci dobro odreagovali jer su pokazali ono Å”to im govorimo da se prima i idemo dalje jer je pakleni ritam. U srijedu dočekujemo u polufinalu Kupa Republike Srpske KK "Sokolac", a nakon toga u subotu idemo u ViÅ”egrad",Ā kazao je Å egrt.

Trebinjci imaju pet pobjeda, dva poraza i utakmicu manje (neodigrana utakmica prvog kola sa KK "Prijedor").

Sljedeće kolo Leotar gostuje u ViÅ”egradu gdje ga dočekuje KK "Varda HE".

KK "Leotar" -Ā Ā KK "Budućnost BN" Bijeljine 88:73 (18:25, 24:14, 21:19, 25:15)

KK "Leotar":Ā Marić, Raičević 7, Damjanović 12, Prstojević, BrnjaÅ”ić, Batinić, Popara 6, MiloÅ”ević 8, Fimić 3, Milidragović 10, Fimić 3, Ninković 15, Å akotić 27. Trener: Dražen Å egrt.

KK "Budućnost BN":Ā Vlačić 7, JeÅ”ić, A. Pirgić, Erkić 14, Kecman 7, D. Pirgić 9, Vasilić 2, Antunović, Radovanović 18, Jovanović 2, Gobović 14, Milovanović. Trener: Dario Čojić

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Leotar Radnik BN Basket
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača