XS
SM
MD
LG

66 : 79
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Slavlje Rogatičana na Palama

02.02.2020 Čedo Matović

KK Romanija

Posle slavlja na otvaranju sezone u Istočnom Sarajevu i pobjede nad Igmanom (53:71) najmlađi paljanski sportski kolektiv koÅ”arkaÅ”i "Romanije" u premijernom meču pred domaćom publikom u sklopu trećeg kola drugoligaÅ”kog "Istoka" večeras su na Palama poraženi u derbiju od koÅ”arkaÅ”a "Rogatice" razultatom 66:79.

Zaslužen trijumf gostiju, a pobjedu su trasirali u prvoj četvrtini i taj dio igre Rogatica je dobila sa 14:26. I u nastavku, tokom cijele utakmice su imali plus, na poluvremenu sedam poena i do kraja držali su sve konce igre u svojim rukama, diktirali su tempo i dolaze sasvim zasluženo do konačnih 66:79.

ŠšoÅ”arkaÅ”e Rogatice do treće prvenstvene pobjede predvodio je Nemanja Okiljević sa 27 poena, pratili su Stefan Okiljević sa 11, Milidrag 10, Balčaković 10, Samardžić 8, Zoranović 7 i Puhalac sa 6 poena.

Ššod domaćina, najefikasniji je bio Gordan Janjić sa 14 a joÅ” dvocifreni su bili Rebić sa 11 i Mladen Pavlović sa 10. poena, a mladi supertalentovani R. Gutalj Ā dodao je 9, Gordić 8, Å urbat 6, MiloÅ”ević 5 i drugi mlađani Gutalj 3 poena.

KK Rogatica

U sledećem 4 kolu koje je na programu 8. i 9. februara Paljani će dočekati koÅ”arkaÅ”e Igmana, a Rogatičani nastupaju u Gacku.

U Drugoj ligi Republike Srpske grupa "Istok" u borbi za prvaka i plasman u doigravanje za Prvu ligu RS pored ekipa Romanije i Rogatice učestvuju joÅ” i koÅ”arkaÅ”i iz Gacka i Igmana iz Istočne Ilidže, a slavljem na Palama, nije matematički, ali izabranici trenera Gordana TeÅ”evića su na korak od titule drugoligaÅ”kog "Istoka".

ŠšŠš "Romanija" Pale - ŠšŠš "Rogatica" Rogatica 66:79 / 14:26, 23:18, 11:17, 18:18

SPC "Peki" Pale. Gledalaca oko 80.Ā Delegat: Dobrislav Ujić / Istočno Sarajevo .Glavni sudija: Vladimir Elez / Foča .Prvi sudija: Danijel Papaz / Istočno Sarajevo Drugi sudija: Nikola Domazet / Istočno Sarajevo

Romanija: Ostojić, Gluhović, Ikonić, Pavlović M 10, Rebić 11, MiloÅ”ević 5, Å urbat 6, Gutalj R 9, Pavlović, Gordić 8, Gutalj 3, Janjić 14 Trener Dragan Ššrčmar

Rogatica: Samardžić 8, Ikanović, Zoranović 7, Puhalac 6, Buljugija, Nikolić, Milidrag 10, Pajić, Gladanac, Balčaković 10, Stefan Okjiljević 11, Nemanja Okiljević 27 Trener: Gordan TeÅ”ević

Ā 

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Druga liga - Istok Romanija Rogatica
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača