XS
SM
MD
LG

02.04.2022 16:00
Fulham London
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Nevjerovatni Mitrović sa dva gola odveo Fulam do pobjede, Runi i dalje sanja čudo

02.04.2022 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Fulham

Fudbaleri Fulama napravili su joÅ” jedan korak ka povratku u elitu. Ekipa Marka Silve savladala je Kvins Park u gostima sa 2-0.

Meč je odlično počeo za goste. U 14. minuti, Aleksandar Mitrović doveo je Fulam u vodstvo. Do kraja prvog poluvremena bilo je pokuÅ”aja i sa jedne i sa druge strane ali nije bilo promjene rezultata. U nastavku, Mitrović je joÅ” jednom pogodio a ovaj put bio je strijelac iz penala.

Do pobjede je doÅ”ao i Bormut. Golom Etkinsona Bristol je poveo na jugu Engleske. Međutim, u nastavku su Kuk i Dembele donijeli preokret ekipi Skota Parkera. U jednom od derbija kola, Koventri i Blekburn odigrali su 2-2. Autogolom Pikeringa, domaći su poveli. Bredli Dak donio je izjednačenje Roversima. Vorton je donio potpuni preokret ekipi Tonija Moubreja ali je Gjokares pogodio za 2-2.

U velŔkom derbiju, Svonsi je ponizio Kardif u gostima. Sa dva gola Obafemija te po jednim Kabange i Volfa, Svonsi je slavio sa 4-0. Runijev Derbi nastavio je sanjati opstanak. Golom Morisona savladali su Preston i i dalje se nadaju čudu i opstanku.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Championship Queens Park Rangers Fulham
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača