XS
SM
MD
LG

27 : 22
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Glasinac stigao do važnih bodova protiv Kozare

01.04.2023 M.Muharemović

RK "Glasinac" Sokolac

RukometaŔi Glasinca iz Sokoca ostvarili su važnu pobjedu u borbi za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske protiv sastava Kozare iz GradiŔke rezultatom 27:22.

Sokočani su odlučno uÅ”li u meč 15. kola sa ciljem da ostvare trijumf koji će ih približiti opstanku u prvoligaÅ”kom karavanu Å”to su na kraju i ostvarili. Izabranici Jovana Borovčanina od prve minute susreta ostvarili su rezultatsku prednost koju su sačuvali do samog kraja i stigli do četvrte pobjede u sezoni.

ā€žÅ½elim da se zahvalim svojim momcima koji su ispoÅ”tovali sve ono Å”to smo spremali tokom sedmice. Odigrali smo od početka do kraja jednu zrelu i pametnu utakmicu u kojoj se pobjeda ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje. Od starta sezone pričam da je ovo naÅ” debitantski nastup u Prvoj ligi Republike Srpske i da nama treba vrijeme da sazrimo kao ekipa i priviknemo se na ovaj nivo rukometa. Vjerovao sam u svoje momke kad rezultati nisu baÅ” bili najbolji po nas. Pokazali su na ovom meču da posjeduju kvalitet koji je vidjela i naÅ”a vjerna publika kojoj se ovim putem zahvaljujemā€œ istakao je, u emotivnom obraćanju nakon utakmice, trener Glasinca Jovan Borovčanin uz čestitke ekipi Kozare na sportskoj igri.

Glasinac su do pobjede predvodili Milan Boljanić sa osam golova, a pratili su ga Đorđe Radović i Miljan Mihajlović sa po sedam pogodaka. U sastavu Kozare sedam puta je pogađao Jovan Janković.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga Republike Srpske Glasinac Kozara (G)
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača