XS
SM
MD
LG

Pl: Osvrt na 13. kolo iz Fantazi ugla

Iza nas je 13. nesrećno kolo u Engleskoj Premijer ligi. Zaista je bilo nesrećno bar iz ugla većine fantazera jer je kolo zaista bilo teško.

MOJA EKIPA

Priču krećemo od mog tima. Ja sam skupio samo 40 bodova što je faktički 36 jer sam išao -4. Izmjene sam donekle pogodio, kapitena sam isto pogodio ali sam opet imao loše kolo. Prilično frustrirajuće jer sam pao za skoro 300 hiljada mjesta. Sada mislim da mi preostaje samo da idem ''all in'' u narednih par kola. Svakako imam i problema sa povredama pa i nemam previše opcija. Bukvalno na sve ili  ništa pa ili ću krenuti ili ću pasti na dno. Što je bizarnije, imam još jedan tim na koji ne trošim ni 5% vremena koliko na ovaj, i on mi je bolji u plasmanu za 600 hiljada. To je valjda i poenta Fantazija. Što manje pametujete, bolje prolazite.

Ovo kolo odbrana katastrofa. Ajde Fabijanski je išao na Siti pa tu i nema kukanja. Od Alonsa sam očekivao nešto u ofanzivi i čak je i mogao dati gol u jednom trenutku. Dank je išao ka CS ali je ostao bez njega a Doerti, kao i cijeli Vulvsi, veliko razočaranje.

Vezni red je bio najbolji dio tima. Salah kao kapiten dao gol ali ponovo nije dao više od gola. Silva isto dao gol ali kada Siti da četiri, malo je da vaš Sitijevac učestvuje u samo jednom golu. Ričarlison veliko razočarenje dok je kod Azara veći problem povreda nego učinak u prošlom kolu.

Napad je bio očajan kako sam i najavio Vilson i Arnautović ništa a Arnaut se još i povrijedio. Lakazet nije igrao i Pereira je ušao sa klupe umjesto njega ali ni to mi nije značilo.

PREDLOŽENI IGRAČI

Od predloženih igrača, samo je bodove donio Kin i to osam bodova. Imao je CS i bonus. Raul Himenez i Hart, nisu donijeli bodove.

BITNE NAPOMENE I RANI PLANOVI

-Mitar opet dao dva gola a Sesenjon imao asistencije. Ranijeri voli napadački fudbal. Možda je Sesenjon sada ta neka četvrta opcija u veznom redu a Mitar opet postaje ozbiljna opcija u napadu.

-Obamejang postao igrač koji je najbrze dao 20 golova u Arsenalu u istoriji kluba. Ako se uzme u obzir da je ušao sa klupe dosta puta ove sezone, statistika je impresivnija. 

-Palas prebrodio seriju teških mečeva. Bisaka opet postaje dobra opcija a naravno i Zaha.

-Što se tiče mojih planova, imam ideju da dam Azara, Salaha i Lakazeta za Kejna, Sterlinga i Manea. Rekao sam da ću ići ludo. Praviću dosta izmjena, ići na sve ili ništa u narednim rundama pa ili pukovnik ili pokojnik.

Toliko za ovo kolo.