XS
SM
MD
LG

Predrag Rogan: Nova utakmica protiv Mladosti

Fudbaleri Spartaka se nakon nešto više od dve nedelje ponovo se sastaju sa ekipom Mladosti, ali ovaj put za prvenstvene bodove. Utakmica se igra u subotu 30. marta sa početkom od 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici. 

Šef struke subotičana, Predrag Rogan respektuje goste ali se nada dobrom rezultatu. – očekuje nas težak zadatak jer nam u goste dolazi izuzetno organizovan klub, sa kvalitetno selektiranim pojedincima izuzetno dobro vođen od strane kolege Milovanovića. Uz maksimalno uvažavanje ekipe Mladosti, mi želimo da nastavimo niz dobrih igara i rezultata. Želimo da obradujemo naše navijače i da momci sebe nagrade za izuzetnu posvećenost treninzima i utakmicama.

Prvotimac Stefan Denković očekuje kvalitetnu utakmicu – Igraćemo protiv iskusne ekipe koju dobro poznajemo. Igrali smo veliki broj utakmica ove sezone sa njima i sigurno je da nam predstoji velika borba. Siguran sam da smo u dobroj formi i da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Naporan rad i kvalitetni treninzi su napokon urodili plodom, igramo sve bolje i nalazimo se u pozitivnim nizu koji će se nadam se nastaviti i posle subotnje utakmice.