XS
SM
MD
LG

Najveći stručnjaci započeli rad s odbojkašicama na kampu u Čapljini

Goran Nešić

Goran Nešić, Saša Ivanišević, Darko Nojić, Dragan Galić, Almir Aganović...samo su neka od velikih odbojkaških  imena koja su stigla na odbojkaški kamp koji je jutros otvoren u Čapljini.

Radi se i trećem po redu kampu za mlade odbojkašice na kojemu sudjeluje veliki broj odbojkašica iz BiH i regije.

Goran Nešić, izbornik ženske odbojkaške reprezentacije BiH, kaže kako se upravo na ovom kampu nalaze buduće reprezentativke.

''Drago mi je da sam ovdje u Čapljini, zadovoljstvo je raditi s ovim djevojkama i s ovim velikim stručnjacima koji su se dokazali u svom sportu. Naglasak će ovih dana kampa biti na tehnici, i jako je važno da djevojke vide gdje su trenutno u usporedbi sa svojim vršnjakinjama'', rekao je Nešić. 

Zadovoljstvo dolaskom na kamp nije krio ni prvi trener zagrebačke ''Mladosti'' Saša Ivanišević.

''Drago mi je što smo tu, cilj nam je provesti što više elemenata tehnike, da probamo raditi neke detalje koje djevojke do sada nisu primjećivali te da na kraju krajeva naučimo ponešto jedni od drugih'', rekao je Ivanišević.

Kamp i ove godine organizira Hrvatski odbojkaški klub ''Čapljina'' u suradnji s HAOK ''Mladost'' Zagreb.

Predsjednik HOK ''Čapljina'' i predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH Miloš Jelčić kaže kako će se i ove godine na kampu raditi kvalitetno.

''Predavači su zaista eminentni stručnjaci u ovom sportu i teško ih je okupiti na jednom mjestu, što samo po sebi govori o kvaliteti rada na ovom kampu. ', rekao je Jelčić.

Reprezentativac Hrvatske Danijel Galić, nekadašnji reprezentativac Hrvatske Darko Nojić i nekadašnji reprezentativac BiH  Almir Aganović samo su neka od imena koja će sljedećih pet dana raditi sa djevojkama u Čapljini.

Kamp će trajati do subote ujutro, a dnevno će se raditi po tri treninga.

Podsjetimo, iz Hrvatskog odbojkaškog kluba Čapljina potekla su neka od najvećih odbojkaških imena poput Ilijane Dugandžić, Ivana Raiča, Jelene Šunjić, Tamare Sušić, Božane Butigan, Ive Pažin...


Novi Grad 3 : 1 Ilidža
Mostar 3 : 0 Čapljina
Troglav 1 : 3 Alipašino Polje
Vogošća 0 : 3 Ilijaš
Igman 3 : 2 Smeč
Konačna tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Mostar 18 18 0 52
2 Novi Grad 18 15 3 46
3 Igman 18 13 5 37
4 Ilijaš 18 11 7 32
5 Smeč 18 10 8 31
6 Alipašino Polje 18 6 12 20
7 Ilidža 18 6 12 19
8 Čapljina 18 5 13 14
9 Troglav 18 4 14 13
10 Vogošća 18 2 16 6