XS
SM
MD
LG

Nadoknaditi propušeno

MODRIČA – Svi su u Modriči očekivali sigurno pobedu protiv Kozare, samo bolje upućeni su znali da batina ima dva kraja. Loše izdanje Modričana, bez prave prilike za pogodak, nešto je što opominje. Novo domaćinstvo, sada protiv Podrinja, treba da donese bolju igru, prilike, golove i – pobedu!

„Nadam se da su moji igrači izvukli pouke iz debija protiv Kozare. Ono je bilo jako loše, zabrinjavajuće bledo, nemoćno. Verujem da ne mogu ponoviti onoliku slabost. Znam da mogu mnogo više. Moramo imati poštovanje prema protivniku, nema loših i slabih, ima samo ravnih nama i boljih od nas. Treba ispoljiti zalaganje i znanje, pa pobediti. Podvukao sam svojim fudbalerima da moraju ubeležiti tri boda“, rekao je trener Branko Savić.

Fudbaleri Modriče sa najpozamašnijim primanjima u Prvoj ligi Republike Srpske imaju priliku da koliko – toliko poprave utisak i da trijumfom protiv Podrinja delimično se zaboravi sumoran početak sezone. Imaju najbolje uslove za rad u prvoligaškom društvu Srpske, pa sopstvene slabosti ne mogu pripisivati rukovodstvu kluba, trenerima, navijačima ili, što je često prisutno, novinarima. Oni prate njihov rad, hvale ono što vredi i kude ono što je loše. Doduše, s tim se slaže Mitar Trifković, jedina svetla tačka u redovima Modriče u meču protiv Kozare.

„Ne može nam niko biti krivac za lošu igru protiv Kozare. Mislili smo da smo daleko bolji, nismo bili ni prosečni. To se ne bi smelo više ponoviti. Moramo delovati kao kolektiv. Moramo pobediti tim iz Janje. Nadam se da ćemo imati ponovo dobru posetu, da ćemo sve oduševiti, da će bodovi ostati u Modriči“, optimista je Trifković.

MODRIČA: Maslić, Blagojević, Stepančev, Lukić, Bašović, Prljeta, Todorović, Trifković, Duspara, Trivan(Tadić), Stokić.

 


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8