XS
SM
MD
LG

Regoje: Moram odati priznanje igračima za rad

Pomoćnik u stručnom štabu FK Slavija, Bojan Regoje, rekao je danas za naš portal da odaje priznanje fudbalerima za sve što rade na ovim pripremama, uprkos uslovima koji im ne idu na ruku.

- Što se tiče priprema, sve je u najboljem redu. Momci ispunjavaju sve zahtjeve, jeste da je malo napornije, ali ja bih im odao priznanje kako treniraju i kako se ponašaju. Malo nam uslovi ne idu na ruku, teren nije u najboljem stanju, ali kako kažem sve protiče u najboljem redu, rekao nam je Bojan Regoje.

I Bojan Regoje je sa saigračima trenirao na istom ovom terenu. Ništa se nije promijenilo od tih vremena.

- Tako je, ali to su neka druga vremena koja su iza nas. Momcima su sada potrebniji bolji uslovi. Uskoro će ovdje da bude i vještačka trava i bolji uslovi za rad, pa će nadam se i momci imati i bolje rezultate sa tim boljim uslovima.

Od zimus su Bojan Regoje i Vučina Šćepanović u stručnom štabu FK Slavija, a od ranije je tu i trener golmana, Dušan Remić. Sve bivši fudbaleri Sokolova.

- Zoka predvodi nas, njegove igrače koje je on trenirao. Mi smo tu da mu pomognemo, da ono što on zacrta, mi to i ispunimo. Za sada izgleda sve dobro.

Slavija se pojačala sa Amerom Drljevićem iz Olimpika, a tu je i Jadranko Bogićević koji se priključio pripremama.

- Bogićević je naš stari član, Drljević je dobar igrač, zadnji vezni igrač i nadam se da će nam on biti od velike pomoći. Tražimo još adekvatnih pojačanja, momke koji će donijeti prevagu. U kontaktu smo sa nekim igračima još, za to su zaduženi šef i uprava kluba, pa vidjećemo.

Ambicije kluba su gornji dio tabele.

- Ambicije kluba su da budemo što bliže gornjem dijelu tabele. Najbitnije je da krenemo prvenstvo što bolje, sa što boljim rezultatima, pa ćemo vidjeti šta će biti. Ako se ukaže prilika, što da ne, onda i da budemo što bolje plasirani na kraju prvenstva.


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8