XS
SM
MD
LG

Sigurna Modriča (video)

MODRIČA – U prekrasnom ambijentu i pod svetlošću reflektora, Modriča je igrala i nadigrala Podrinje, ali je u prvom periodu igre mogla do vrha napuniti mrežu protivnika. Uprkos toj činjenici, Podrinje se u Posavini predstavilo u žilavom izdanju. Svoj prvi gol u novom prvenstvu Modriča je postigla već u 3.minutu. Dugo je lopta boravila na polovini gostiju, pa je stigla do iskusnog Joce Stokića koji šutira sa oko 16 metara i pogađa donji levi ugao gola Podrinja. Lep udarac imao je u 12.minutu i sve bolji Mitar Trifković, u tom periodu igre viđena je prava opsada gola gostiju. U 15.minutu svečanost za oko, Zoran Blagojević pokušao je „makazicama“, ali se Boriša Bodiroga nije dao iznenaditi. Sedam minuta kasnije razigrani Trifković poslao je dijagonalu na desnu stranu, Marko Tadić se stuštio ka golu protivnika, šutirao snažno i precizno, lopta se ispod same prečke zakoprcala u mreži.

U 32.minutu gost je smanjio prednost Modriče. Stefan Janjić je prošao kroz pospanu odbranu rivala i pogodio cilj. Taj fudbaler bio je grub i prgav, arbitar ga dugo „čuvao“, pa je zbog praštanja umalo došlo do incidenta i opšte gužve u 68.minutu, sve je brzo utihnulo. Minut ranije, Ozren Perić je sa pet metara promašio skoro prazan gol. U 83.minutu akciju su započeli da grade Nebojša Prljeta i Zlatko Duspara, poslali su loptu u prostor, sve je budno pratio Perić i loptu smestio iza leđa Bodiroge.

Prva ovosezonska pobeda Modriče, apsolutno zasluženi trijumf domaćina.

Modriča - Podrinje  3:1 (2:1)

Stadion: „Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 350. Sudija: Zoran Soknić(Istočno Sarajevo) . Strelci: Stokić u 3., Tadić u 22.i Perić u 83.minutu za Modriču, a Janjić u 32.minutu za Podrinje. Žuti kartoni: Prljeta, Tripić(Modriča), Janjić, Živković(Podrinje). Crveni karton: Bojan Tripić(rezervni golman Modriče) u 63.minutu.

MODRIČA: Maslić , Blagojević (od 78.minuta Bašović ), Lukić , Tadić (od 52.min.Duspara ), Perić , Prljeta , Stepančev , Trifković (od 87.min.Todorović ), Stokić , Kojić , Pljevaljčić .

PODRINJE: Bodiroga , Jovanović (od 57.min.Ćelahmetović ), Mulamustafić , Klasanović , Molerović (od 83.min.Mehanović ), Dušlo , Đokić , Vujić , Vučić (od 66.min.Arnautović ), Janjić , Živković .

Igrač utakmice: Ozren Perić (Modriča) .

 


Kozara 0 : 0 Tekstilac
Jedinstvo 1 : 2 Krupa
Slavija 0 : 0 Rudar Prijedor
Modriča Alfa 3 : 1 Podrinje
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Rudar Prijedor 2 1 1 0 4
2 Modriča Alfa 2 1 1 0 4
3 Krupa 2 1 1 0 4
4 Slavija 2 0 2 0 2
5 Kozara 2 0 2 0 2
6 Tekstilac 1 0 1 0 1
7 Željezničar Sport Team 1 0 1 0 1
8 Podrinje 2 0 1 1 1
9 Jedinstvo 2 0 0 2 0