XS
SM
MD
LG

Milica Ivković ponovo u BL Volley- u: MEVZA veliki izazov za nas

Milica Ivković

Najbolja odbojkašice RS za prošlu sezonu po izboru Odbojkaškog saveza RS , i doskorašnja igračica Bimal Jedinstva Milica Ivković po drugi put nastupaće za BL Volley i predstavlja najzvučnije pojačanje kluba koji ove godine ima najviše ambicije.

Ova sjajna igračica, koja je na poziciji libera neprikosnovena, biće od velike koristi za tim iz Banjaluke.Nju je odbojkaški put vodio od matičnog „ Hercegovca“ iz Bileće, preko „Gacka“, „BL Volley-a“, mađarskog „ Jazberenj-a”, te višestrukog šampiona zemlje “Bimal Jedinstva” gdje je stekla potpunu afirmaciju, sada ponovo u gradu na Vrbasu želi da pokaže koliko zaista vrijedi.

-Mnogo mi je drago vratiti se u BL Volley, u klub u kojem sam bila četiri sezone, u grad u kome sam provela divne trenutke svog studentskog života. Još  draže mi je što se klub popeo na stepenicu vise,što igra CEV kup kao i MEVZU. Mislim da je Banja Luka zaslužila da ima predstavnika i u evropskim takmičenjima kada je  ženska odbojka u pitanju.- kazala je Bilećanka koja je u više navrata nosila dres bh. reprezentacije i bila „prvi“ libero.

BL Volley od ove sezone igra Srednjoevropsku ligu( MEVZA) i CEV Kup od drugog kruga kvalifikacija, a već je poznato da će sa sastati lošijim iz duela Bimal Jedinstva i Partizanija iz Tirane koji igraju u prvom pretkolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

-Ovu sezonu ćemo se  zajedno sa Bimal Jedinstvom takmičiti u Srednjoevropskoj ligi. To je veliki izazov za nas. Sigurna sam da ovaj tim ima kvaliteta da parira svakoj ekipi. Vrijedno radimo, dajemo maksimum na svakom treningu i vjerujem da ce se to na kraju isplatiti . Atmosfera je super, ima par djevojaka koje su dosle sa strane, uklopile su se veoma brzo i to je dobar znak – zaključuje povratnica u tim iz Banjaluke.

Da u klubu, ne sjede skrštenih ruku govori i brojna pojačanja, a posljednja akvizicija je  Ukrajinka Olga Uhlenko.


Kula Gradačac 3 : 1 Smeč
BL Volley 0 : 3 Bimal-Jedinstvo
Jahorina 3 : 0 Goražde
Modriča 0 : 3 Maglić
Sloboda 0 : 3 Gacko
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Bimal-Jedinstvo 18 18 0 53
2 BL Volley 18 15 3 44
3 Gacko 18 13 5 41
4 Kula Gradačac 18 13 5 38
5 Sloboda 18 9 9 28
6 Maglić 18 7 11 21
7 Smeč 18 7 11 19
8 Goražde 18 4 14 14
9 Jahorina 18 4 14 12
10 Modriča 18 0 18 0