XS
SM
MD
LG

Iznenaditi Krojače

Fudbaleri Slavije nakon pauze u četvrtom kolu, jer nisu igrali svoj meč sa Slogom iz Gornjeg Crnjelova, zbog odustajanja ovog tima od nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske, u subotu gostuju Tekstilcu u Derventi. Organizacijom treninga nekako je prevaziđena ta situacija sa ritmom utakmica, a put Dervente će se krenuti sa namerom da se napravi dobar rezultat.

Tim pre jer je u poslednjem meču šampionata, a to je bilo treće kolo, Slavija doživela katastrofu i poražena je od Krupe sa 4:0. Nakon toga je nekoliko dana bilo dosta turbulentno u klubu. Odražani su i važni sastanci sa igračima, pa se rad nastavio u povoljnoj atmosferi.

-Radili smo zadnjih dana izuzetno dobro i kvalitetno. Tačno je da nam teren pravi problem, ali to je već godinama tako. Snalazimo se kako znamo i umemo. Mislim da smo u dobroj formi i da ćemo u Derventi pokazati da je meč sa krupom bio samo loš dan. Prva dva gola su bila proizvod naših grešaka, a nakon toga se igra raspala. Morali smo da se pogledamo u oči i da malo sve analiziramo. Atmosfera je nakon toga mnogo bolja, igrači su sjajno radili i nema razloga da u okršaju sa Tekstilcem ne pokažemo svoj kvalitet, rekao nam je trener Milan Gutović.  

Slavija nakon tri kola ima dva boda. Remizirala je sa Podrinjem kao gost i sa Rudar Prijedorom na domaćem terenu, te poražena u Krupi na Vrbasu. Početak je ovo šampionata i nema razloga za bilo kakvu paniku.

-Naravno da nema. Imamo mi tim za vrh tabele i to će se tokom šampionata i pokazati. Trebao nam je mir ovih dana, imali smo ga i napunili baterije odlično. Poštujemo Tekstilac. Oni imaju  jednu mladu ekipu, poletnu. Biće to dobra fudbalska predstava, a mi idemo da se nadigravamo, kaže Vučina Šćepanović, kapiten Slavije.


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8