XS
SM
MD
LG

Lider pao u Obudovcu

ŽOK Crvena zvijezda, Obudovac

U odbojkaškom prazniku danas je u Obudovcu pred preko oko 150. navijača odigran derbi sedmog kola Prve lige Republike Srpske.

Paljanke su odlično ušle u meč i prvi set riješile su u svoju korist 17:25 za vodstvo od 1:0. U nastavku, publika je mogla da uživa u čarima odbojkaške igre, viđeno je puno preokreta, dosta dugih i lijepih poena začinjenim sjajnim odbranama, a do daha dolaze domaće igračice. Predvođene kapitenom Ljubicom Šarkanović, nošene i fantastičnom podrškom sa trebina Obudovljanke prave preokret za veliko slavlje. Tako su "crveno-bijele" stigle do šeste prvenstvene pobjede u nizu i sa 18. bodova dijele prvo mjesto na tabeli sa Paljankama te unose i neizvjesnost u nastavak prvenstva.

"Čestitao bih prvo mojim djevojkama, zatim i publici na velikoj podršci i protivničkoj ekipi koja je odigrala kvalitetan i neizvjestan meč ali se nije najbolje snašla u našoj maloj sali koja nas čini prepoznatljivim.Dobro smo radili u poslednje vrijeme i spremali se za ovu utakmicu i možemo biti zadovoljni jer smo sa dvije pionirke u postavi nadigrali ekipu koja ima premijerligaško iskustvo i realne ambicije za povratak u viši rang. Ostala su još dva kola prvog dijela prvenstva, narednog vikenda putujemo u Modriču, a u poslednjem kolu dočekaćemo Hercegovac, radićemo sa puno elana i motiva, imamo i prostora za napredak i vjerujem da ćemo u dobrom raspoloženju završiti jesenji dio sezone " iznio je svoja razmišljana posle meča sa Jahorinom Milenko Perušinović trener "Zvijezdašica" iz Obudovca.

 


Ljubinje 3 : 0 Drina
Glasinac 3 : 0 Hercegovac
Radnik 3 : 0 Modriča
Crvena zvijezda 3 : 1 Jahorina
ŽOK Leotar 1 : 3 Slavija
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Jahorina 7 6 1 18
2 Crvena zvijezda 7 6 1 18
3 Ljubinje 7 5 2 15
4 Glasinac 7 5 2 15
5 Slavija 7 4 3 12
6 Hercegovac 7 2 5 6
7 ŽOK Leotar 7 2 5 6
8 Radnik 7 2 5 6
9 Drina 7 2 5 6
10 Modriča 7 1 6 3