XS
SM
MD
LG

Nevesinjci gostovanjem u Doboj- Istoku počinju Kup BiH

Aktuelni prvak Republike Srpske u futsalu, ali i ekipa koja nije mogla u Premijer ligu zbog administrativne prepreke Saveza, odlično je krenula u novu sezonu Prve lige, gdje žele ponovo osvojiti titulu, a sad ih očekuje i duel u Kupu BiH.

Najiskusniji prvotimac Nevesinja, Dalibor Pudar, ujedno i igrač koji je preuzeo funkciju trenera-igrača nakon odlazaka Zorana 'Levija' Buhovca, ističe da je za njegovu ekipu velika čast što može učestvovati u Kupu BiH i boriti se za prolaz dalje.

- Kako nastupamo u prvenstvenim utakmicama, tako se zalažemo i u Kup utakmicama. Za nas nema razlike kada govorimo o rangovima takmičejima. Zadovoljstvo nam je što možemo da učestvujemo i da se borimo za dalji plasman kada je Kup u pitanju. Ekipa Liliuma nam je čista nepoznanica i baš zbog toga, kao i zbog činjenica da gostujemo, očekujemo tešku utakmicu. Idemo tamo znatno oslabljeni, neće nam igrati nekoliko prvotimaca, ali uprkos tome se ne predajemo i ne idemo u Doboj sa bijelom zastavom, rekao nam je Dalibor Pudar.

Utakmica FC Lilium - KMF Nevesinje igra se sutra od 18.00 u dvorani Osnovne škole ''Brijesnica'' u Velikoj Brijesnici, a meč sude Danijel Mijatović iz Bijeljine i Amir Hodžić iz Živinica.