XS
SM
MD
LG

Isidora Borovčanin seniorska prvakinja BIH

Član sokolačkog Karate kluba „Glasinac“ Isidora Borovčanin osvojila je zlatnu medalju u katama pojedinačno u kategoriji seniorke na Prvenstvu BiH u Sarajevu i tako se plasirala na Balkansko i Evropsko prvenstvo.
Trener sokolačkog karate kluba Miodrag Borovčanin je rekao Srni da se Isidora kao prvakinja u svojoj kategoriji plasirala na Balkansko prvenstvo koje će biti održano u Albaniji i Evropsko karate prvenstvo za seniore u Azerbejdžanu.

Borovčanin je istakao da je ona danas bila najbolja u veoma teškoj konkurenciji, kao i da je jedina predstavnica Karate kluba „Glasinac“ na ovom prvenstvu.

„Prezadovoljan sam njenim današnjim uspjehom i očekujem da istraje i na predstjeća dva takmičenja i pokaže šta može“, istakao je Borovčanin.

On je podsjetio da je Isidora proteklog vikenda na Prvenstvu Republike Srpske za seniore i senirke osvojila treće mjesto i time se plasirala za današnje Prvenstvo BiH.

Karate savez BiH tehnički je organizator ovog takmičenja, na kome je učestvovalo više od 150 takmičara iz 47 klubova iz BiH.